Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Skelet e36 coupé
Danny píše:to víš že je to on taky napřed že ji moc chce a pošle peníze na účet a pak byla zadarmo drahá
Tak hele ty borče,byl jsi to ty kdo se dušoval že je kastle 100% prodaná na aukru!,to bylo v době kdy jsem měl kolem tebe cestu!!! Pokud vím tak si mě kontaktoval zpětně ty(19.2) jestli bych ještě neměl zájem,řekl jsem že ano,ale bohužel už nebudu mít cestu kolem a jet,pro skelet 760km to se mi FAKT nechtělo.Ptal jsem se tě jestli by jsi to sem nedokázal nějak dopravit,stím že bych Ti peníze poslal předem na účet,,, pak jsem ti napsal že už nemám zájem,protože jsem jinej skelet sehnal za 3000kč 100km od baráku a to na Kladně.Byl nebouranej a hlavně NEVYHOŘELEJ jako ten tvůj!!!
Takže se hodˇdo klidu a nedělej tu ze mně idiota!
BTW: a pokud si dobře vzpomínám tak jsme se dohodli na slěvě 500kč pokud bych si pro něj jel sám,takže žádný zadarmo drahý a pod.
JSI LHÁŘ!
tukan píše:taky mám kastli i s oknama byla bouraná kdysi, ale to opravený ted jen ustrojit 777 948 109 (jestli teda nejsi ten borec co mi už volal že za ni dá max 3 000,- jestli jo tak si jdi koupit burago do tesca za ty peníze a já to dám do šrotu tam dostanu víc)
Pokud Vím tak jsme si psali pouze SZ nikdy jsem ti nevolal
tukan píše:bmwstore píše:tukan píše:hm tak to jste asi dva co kupujete kastle po republice za 3 000,-
Jsou lidi v téhle repubilce,co je hází do šrotu,ono za 10K si dnes koupíš celé auto ....
no jasně ale v takovým bych moc nešlapal na podlahu a sháněl bych plastový prahy a lemy s tim jak e36 hnije
Tak samozřejmě nemluvím o autech z čech,tedˇjsem přivezl 316i Coupé r94 ze Švýcarska a až na růžky lemů nad nárazníkem je absolutně bez koroze!