Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Motor M52
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim..schanim motor do mé E39 523i...nejlepe M52 B28(528i)...popřípadě B25..pokud možno tak se všim co budu k vyměně potřebovat tj asi ridici jednotka,RJ imobilizeru,cip imobilizeru..myslim ze u 528i bude i jiny chladic..a doufam ze nebudu muset menit i prevodovku...všem moc děkuji za nabidky kdyžtak mi prosim napište i vaše tel čislo abych vas mohl kontaktovat..mockrat dekuji mirek..
-
MirE39k píše:Zdravim..schanim motor do mé E39 523i...nejlepe M52 B28(528i)...popřípadě B25..pokud možno tak se všim co budu k vyměně potřebovat tj asi ridici jednotka,RJ imobilizeru,cip imobilizeru..myslim ze u 528i bude i jiny chladic..a doufam ze nebudu muset menit i prevodovku...všem moc děkuji za nabidky kdyžtak mi prosim napište i vaše tel čislo abych vas mohl kontaktovat..mockrat dekuji mirek..
čau mám 2.8 ale je problém že cvaká na hydroštelech jinak je k tomu komplet el. řídící jednotka na motoru je altík klima chybí servo a setrvák má najeto kolem 250 tis a nechám ho za 4000kč