Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pouzite katalyzatory
Vykoupim od Vás stare a pouzite katalyzatory .))
Ceny slusne, nejlepe kdyz poslete fotku, poslu Vám cenu, beru i nekompletni katy (pak cena podle množstvi zbylého monolitu uvnitř). V pripade pouze toho vymlaceneho vnitrku cena dost nizko, ale aspon neco. Jinak prosim o katy vcetne obalu.
Info zde nebo v SZ.
Dekuju
Ceny slusne, nejlepe kdyz poslete fotku, poslu Vám cenu, beru i nekompletni katy (pak cena podle množstvi zbylého monolitu uvnitř). V pripade pouze toho vymlaceneho vnitrku cena dost nizko, ale aspon neco. Jinak prosim o katy vcetne obalu.
Info zde nebo v SZ.
Dekuju
No zrovna tyhle jsou těžký určit, ptž se liší obsahem DK.. nicméně cena tak 4000-6000,-
za 4válcový E30,E36 začíná cena na 1800,-
za IS je méně 1200-1800,- (tam jsou cisla na obalu, ale ten obal uz jsem nevidel ani nepamatuju)
za 6válcový od 2500,-
diesel 318tds od 800,-
diesel 325tds 1000-2000,- podle typu co tam je
v případě většího množství se to dá ještě vylepšit a upozornuju ze ty ceny nejsou konecny, ale to už je na indivinduální domluvě, tak a teď mě ukřížujte (proto ty ceny taky nikdo nezveřejňuje
za 4válcový E30,E36 začíná cena na 1800,-
za IS je méně 1200-1800,- (tam jsou cisla na obalu, ale ten obal uz jsem nevidel ani nepamatuju)
za 6válcový od 2500,-
diesel 318tds od 800,-
diesel 325tds 1000-2000,- podle typu co tam je
v případě většího množství se to dá ještě vylepšit a upozornuju ze ty ceny nejsou konecny, ale to už je na indivinduální domluvě, tak a teď mě ukřížujte (proto ty ceny taky nikdo nezveřejňuje