Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Funkční klíč s DO na e34
lenoch píše:Strosek píše:kolik jsi ochoten dát ?
Nechci být vychcaný, ale mám jen jeden a chci ho zachovat jako součást spínačky, zámku,...
Proto jedině peeníze, hooodně peněz potlačí morální zábrany.
Ty jsi strašně srandovní:) Poslední klíč jsem koupil za 100,-:) Je to origo klíč na INFRARED?
Díky za kompliment - o to mi šlo.

je to infračervený vysílací,... za 100,- nekoupíš ani polotovar pro výrobu jen klíče na E34. Cca 250,- stojí vyfrézování tvaru.
Já vím, že potřebuješ jen střeva. A o ty právě jde.
= za 100 a méně ho prodávat nebudu - má pro mě větší cenu
nezlob se
Strosek píše:lenoch píše:Strosek píše:kolik jsi ochoten dát ?
Nechci být vychcaný, ale mám jen jeden a chci ho zachovat jako součást spínačky, zámku,...
Proto jedině peeníze, hooodně peněz potlačí morální zábrany.
Ty jsi strašně srandovní:) Poslední klíč jsem koupil za 100,-:) Je to origo klíč na INFRARED?
Díky za kompliment - o to mi šlo.![]()
je to infračervený vysílací,... za 100,- nekoupíš ani polotovar pro výrobu jen klíče na E34. Cca 250,- stojí vyfrézování tvaru.
Já vím, že potřebuješ jen střeva. A o ty právě jde.
= za 100 a méně ho prodávat nebudu - má pro mě větší cenu
nezlob se
Ne heleď, já se nezlobím:) Vážím si tvé nabídky. Můj problém je v tom, že mi prostě nefunguje dálkač. A stále nevím jestli je to klíčem nebo zrcátkem. Teď jsem se dozvěděl, že zrcátko, které mám v e34 je z 850 - tudíž to zrcátko INFRARED nezná. Takže zase sháním zrcátko.... jestli seženu zaručené zrcátko na e34 a stále to nebude fungovat, obrátím se na Tvá střeva z klíče a samozřejmě nabídnu více:) Díky moc ještě jednou:)
On je problém dost čast jednoduše řešitelný. Občas pomůže jen vědět a umět sladit klíč s autem- to je nějaké to míření několk sekund na přijímač v zrcátku,...
A občas pomůže jedině nějaký šikovný technik v BMW. Já jsem byl párkrát s E34 v BMW - vždy jsem to měl za 500,-, vždy to bylo "na počkání" a vždy mi to fungovalo jen třeba 3 měsíce. Pak někam snad zatekla voda,... najednou hovnová. zase to nefachčilo. Tak jsem se na celé "inframíření",... vyprdl a kupil neorigo radio dálku od Fx a bylo vymalováno. Auto jsem pak zamknul třeba přes ulici, za rohem,... ne nějaké hloupé přesné zaměřování z max. několika málo metrů.
Ale - origo stav, je origo stav - to se musí nechat.
A občas pomůže jedině nějaký šikovný technik v BMW. Já jsem byl párkrát s E34 v BMW - vždy jsem to měl za 500,-, vždy to bylo "na počkání" a vždy mi to fungovalo jen třeba 3 měsíce. Pak někam snad zatekla voda,... najednou hovnová. zase to nefachčilo. Tak jsem se na celé "inframíření",... vyprdl a kupil neorigo radio dálku od Fx a bylo vymalováno. Auto jsem pak zamknul třeba přes ulici, za rohem,... ne nějaké hloupé přesné zaměřování z max. několika málo metrů.
Strosek píše:On je problém dost čast jednoduše řešitelný. Občas pomůže jen vědět a umět sladit klíč s autem- to je nějaké to míření několk sekund na přijímač v zrcátku,...
Jediné mé požadaveky byly, aby to bylo tak nějak originální, ale hlavně abych nemusel mít extra ovladač na klíčích!!! Chtěl jsem prostě ovládání přímo v klíči... tohle Fx prodává? Že je to součást klíče? Za kolik orientačně případně? Od Fx jsem už kupoval klíč:)