nahodou má ale videl jsem to zelene předěláne na oranžovo a vypadalo to docela pekne , ja to bohuzel budu mit zelene ponevadz budu kupovat nove ale zas 2 roky zaruka a CD a MP3
Archon píše:nahodou má ale videl jsem to zelene předěláne na oranžovo a vypadalo to docela pekne , ja to bohuzel budu mit zelene ponevadz budu kupovat nove ale zas 2 roky zaruka a CD a MP3
Archon píše:nahodou má ale videl jsem to zelene předěláne na oranžovo a vypadalo to docela pekne , ja to bohuzel budu mit zelene ponevadz budu kupovat nove ale zas 2 roky zaruka a CD a MP3
ty voe jak můžeš mít v BMW zelené rádio chudák auto
Risa525 píše:ty voe jak můžeš mít v BMW zelené rádio chudák auto
spíše jak můžeš dát do BMW něco z "Das Auto"... Hnus velebnosti. Vůbec to tam nepasuje
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Zdar všem,mám 2 rádia volné.Řešil jsem to samé na E34 525ix 1993.Ten Kenwood s CD s kterým jsem ho koupil musel okamžitě ven....Pěst na oko.Při shánění origo se mi sešli 3.Nechal jsem si Beckera.Zbyli mi dva Blaupunkt yiz. foto. Jeden je vyzkoušený kod sedí-funkční.U druhého mám vygenerovaný kod.Nevyzkoušel jsem ho.Udělám přes víkend a pisnu Ti na SZ.. Pokud má někdo zájem.. http://sharewood.rajce.idnes.cz/2013-05-23
Tak toto je uz top top hnus. Neviem ako by si to chcel dat do E34, ale aj keby sa ti to podarilo, bol by to totalny paskvil. Do takehoto auta tieto hracky z dracika jednoducho vobec nepasuju....
DO E34 by som odporucal hlavne nejake radio ako napr CD43 (daju sa pripojit rozne simulatory menicov a prehravat aj cez usb atd) alebo pripadne nieco ako becker indianapolis. Nejake tu mam, mozem mrknut.
apropo to skodovacke radio - tie mam nove skladom aj so zarukou. Problem je ze ked prerobis to podsvetlenie tak to bude moc silno svietit oproti palubovke. Totiz regulacia podsvitu je cez PWM a funguje len na skodovkach, takze na BMW bude nefunkcna a bude to svietit na plne gule. Inac to nie je zle radio, myslim kvalita reprodukcie, tuner, prijem..... Origo radia mali vzdy trochu navrch oproti tym srackam co sa predavaju v elektrodomoch.....