Ahoj predbezne bych mel o tyhle veci. Kdybys mi mohl tak nastinit kolik by byla celkova cena tohoto setu. Bral bych ridicovy dvere(pokud jsou 100% OK,predni el. okna (ty zadni pokud by k tomu byly za rozumnou cenu. potom zadni sedacky,vnitrni obloceni A a C sloupku, stropnici, mechanismus man. sibru a pripadne jeste starter kdyby byl dost rozumnou cenu. Kdyztak mi to zkus prosimte rozepsat.
diky
HansCZ píše:jeste mozna nejakej ten tapec dveri...
Ok není problém, napiš mě do mailu podrobně jak to chceš např. dveře holé nebo včetně? sloupky ks? ,el. okna? okna+ stahovačky ? takže to upřesni a dohodnem se...
Mám problém. Mam jedno světlo HELLA a druhé DEPO. A popravdě bych potřeboval jen jedno. Levé (stran řidiče) je HELLA a pravé DEPO. Potřebuju teda to druhé do páru at pravé HELLA nebo leve DEPO. Jsou to ale H7 bez čočky
Lukybar píše:Mám problém. Mam jedno světlo HELLA a druhé DEPO. A popravdě bych potřeboval jen jedno. Levé (stran řidiče) je HELLA a pravé DEPO. Potřebuju teda to druhé do páru at pravé HELLA nebo leve DEPO. Jsou to ale H7 bez čočky
to není problém, techto bezčočkových mám min. dva páry...
Ahoj, nechci Tě otravovat ale : Beru centrál motorek řidič dveří (500,- ) kryt pojistek,plynové vzpěry kapoty (pokud jsou pochopitelně v pořádku),spinač el. okna u řidiče a pak rámečky kolem vnitřní kliky na přední dveře. Máš?
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Luckysheck píše:Ahoj, nechci Tě otravovat ale : Beru centrál motorek řidič dveří (500,- ) kryt pojistek,plynové vzpěry kapoty (pokud jsou pochopitelně v pořádku),spinač el. okna u řidiče a pak rámečky kolem vnitřní kliky na přední dveře. Máš?