Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rozprodám díly z 525TDS e34

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Zpráva
Autor
Holly Moderátor
Moderátor

#41 Příspěvek od Holly Moderátor »

lenoch píše:
Holly píše:Čaues, byla by ještě ta nádrž?? A v jakým je stavu?? Ta moje někde kape, pude doufám na 524td, měla by, že :oops:

Nádrž je ok. Cena 1000,- Pasovat by měla:) Jen je ve Varech... a neteče ti to jen v nějakým napojení?

MNo já zatím nevím, možný je všechno, asi to budu muset rozebrat, ale momentálně nemám kdy a kde... Ty do Varů jedeš až za 14 dní, že??? Já se na to zkusím kouknout do té doby a dal bych ti vědět, ok??
xtreme

#42 Příspěvek od xtreme »

[quote="lenoch"][quote="xtreme"]nazdarek.. zamky s klickami a spinacka.. beru.. je to jeste aktualne?[/quote]
Aktuální to je:) Ok - píšu si tě ju? Takže chceš vložky zámků - řidič/spolujezdec,spínačka + kufr za 1000,- Bude to až tak za 14 dní ale - to pojedu do Varů, kde vůz je a budu totálně kuchat...:) Tak mi to pls. ještě potvrď a jsme domluveni:) Jo a do SZ mi písni adresu, či kam to chceš poslat:)[/quote]

chcel by som ta o nieco poprosit.. ci by si mi mohol poslat komplet cele tie mechanizmy aj s kluckou.. bolo by to aj menej roboty pre teba, aj pre mna, lebo sa bojim ci to budem vediet zlozit..
zvnutra to drzi len taka zarazka, tu treba posunut doprava +srob a matica myslim. bol by som ti moc vdacny..
davam fotku ako to vyzera vybrate.. postu za baliik ti priplatim, oki? diiik
Přílohy
DSC01329.JPG
DSC01329.JPG (54.63 KiB) Zobrazeno 1532 x
DSC01328.JPG
DSC01328.JPG (70.18 KiB) Zobrazeno 1532 x
Leba
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Leba »

Chtěl bych:

těsnění dveří 150,-/ks - 4x
koberec + obložení kufru 700,- + všechny možné i nemožné plasty

Za kolik, z přední přihrádky kryt ke středovému panelu, od obrysových světel plasty na žárovky, šuplík pod sedačku spolujezdce a řadící kulisu ?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od lenoch »

Holly píše:
lenoch píše:
Holly píše:Čaues, byla by ještě ta nádrž?? A v jakým je stavu?? Ta moje někde kape, pude doufám na 524td, měla by, že :oops:

Nádrž je ok. Cena 1000,- Pasovat by měla:) Jen je ve Varech... a neteče ti to jen v nějakým napojení?

MNo já zatím nevím, možný je všechno, asi to budu muset rozebrat, ale momentálně nemám kdy a kde... Ty do Varů jedeš až za 14 dní, že??? Já se na to zkusím kouknout do té doby a dal bych ti vědět, ok??

Jj. Heled, do Varů jedu ted 5.4. a budu tam do 14.4. nemám tam net, jen tel. - 608149211. Až se vrátím, tak tam zase měsíc nepojedu:/
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od lenoch »

Leba píše:Chtěl bych:

Za kolik, z přední přihrádky kryt ke středovému panelu, od obrysových světel plasty na žárovky, šuplík pod sedačku spolujezdce a řadící kulisu ?

Ok. Heled narovinu na to těsnění musím mrknout - netuším v jakym je stavu... Koberec má fleky od oleje - budu ho ale prát ve vaně, tak jsem zvědav na výsledek - ze svýho sem to po pátym praní dostal a je ok. Safra ten kryt z přední přihrádky... nevím co myslíš:/ Jestli to co já, tak z toho trčí řadicí páka... a to za 100,-... za kulisu včetně páky dejme tomu 400,-. Ty žárovkový plasty budu prodávat s čočkama...:/
Holly Moderátor
Moderátor

#46 Příspěvek od Holly Moderátor »

lenoch píše:
Holly píše:
lenoch píše:[quote="Holly"]Čaues, byla by ještě ta nádrž?? A v jakým je stavu?? Ta moje někde kape, pude doufám na 524td, měla by, že :oops:

Jj. Heled, do Varů jedu ted 5.4. a budu tam do 14.4. nemám tam net, jen tel. - 608149211. Až se vrátím, tak tam zase měsíc nepojedu:/[/quote]

Ok, do té doby ti dám určitě vědět jestli montovat nebo nemontovat. Díky moc :)
Leba
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Leba »

lenoch píše:
Leba píše:Chtěl bych:

Ok. Heled narovinu na to těsnění musím mrknout - netuším v jakym je stavu... - ok
Koberec má fleky od oleje - budu ho ale prát ve vaně, tak jsem zvědav na výsledek - ze svýho sem to po pátym praní dostal a je ok.
Safra ten kryt z přední přihrádky... nevím co myslíš:/ Jestli to co já, tak z toho trčí řadicí páka... a to za 100,-... - Je to v přihrádce u spolujezdce po levé straně, kryje to polubku od kabeláže a lanek aby nešli vidět když jí otevřeš.

za kulisu včetně páky dejme tomu 400,-. - ok
Ty žárovkový plasty budu prodávat s čočkama...:/ - škoda
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od lenoch »

Aktuel:)
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od wolferine »

co za vicko od nadrze + posta do brna?
Johny9

#50 Příspěvek od Johny9 »

Ahoj nemas nahodou s tvojeho tds podavaci cerpadlo do nadrze.Diky
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od lenoch »

Johny9 píše:Ahoj nemas nahodou s tvojeho tds podavaci cerpadlo do nadrze.Diky

Podávací čerpadlo mám:) Kolik by jsi si představoval cenu?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od lenoch »

wolferine píše:co za vicko od nadrze + posta do brna?

víčko? 300,- + pošta:) Nebo teda 400,- komplet...
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od wolferine »

300?nepsals 150 na prvni strance?myslim ty dvirka,ten deklik proste:)
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od lenoch »

wolferine píše:300?nepsals 150 na prvni strance?myslim ty dvirka,ten deklik proste:)

Jo dvířka:))) Ty máš včudu ten plastovej pantík co? Heled to se musím omluvit, ale mě ten pant při demontáži rupnul, tak sem dvířka celý vyhodil a zapoměl sem je smazat z inzerátu:( Tak srry... a nebo teď ti natuty nevím... kouknu se o víkendu doma, ale natuty jeden zobáček ulítnul a myslím že sem ho v amoku hodil na hromadu se šrotem...
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od wolferine »

lenoch píše:
wolferine píše:300?nepsals 150 na prvni strance?myslim ty dvirka,ten deklik proste:)

Jo dvířka:))) Ty máš včudu ten plastovej pantík co? Heled to se musím omluvit, ale mě ten pant při demontáži rupnul, tak sem dvířka celý vyhodil a zapoměl sem je smazat z inzerátu:( Tak srry... a nebo teď ti natuty nevím... kouknu se o víkendu doma, ale natuty jeden zobáček ulítnul a myslím že sem ho v amoku hodil na hromadu se šrotem...

presne tak,plast v haji,mam to provizorne zalepeny ale neni to to ono..tak dik za info aspon:)
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od lenoch »

wolferine píše:
lenoch píše:

presne tak,plast v haji,mam to provizorne zalepeny ale neni to to ono..tak dik za info aspon:)

Heled já to chci zkusit slepit vteřinovym lepidlem... mám to na svým taky nějak rozprasklý... snad to pomůže - to lepidlo je makáč!:))
landys
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od landys »

Ještě ti zbyl startér? Šel by do 535i?
Martinéz

#58 Příspěvek od Martinéz »

lenoch píše:
wolferine píše:
lenoch píše:[quote="wolferine"]300?nepsals 150 na prvni strance?myslim ty dvirka,ten deklik proste:)

Heled já to chci zkusit slepit vteřinovym lepidlem... mám to na svým taky nějak rozprasklý... snad to pomůže - to lepidlo je makáč!:))[/quote]

ja to zalepil silikonem, ale fakt jsem se bal, ze to ztratim nez jim do bmw prijde novej dil. Doporucuju koupit, stoji to neco malo pres 200..
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od lenoch »

Martinéz píše:
lenoch píše:
wolferine píše:[quote="lenoch"][quote="wolferine"]300?nepsals 150 na prvni strance?myslim ty dvirka,ten deklik proste:)

Heled já to chci zkusit slepit vteřinovym lepidlem... mám to na svým taky nějak rozprasklý... snad to pomůže - to lepidlo je makáč!:))[/quote]

ja to zalepil silikonem, ale fakt jsem se bal, ze to ztratim nez jim do bmw prijde novej dil. Doporucuju koupit, stoji to neco malo pres 200..[/quote]
nj, to sem nevěděl, že se jen ten pantík dá koupit jako novej díl:))
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od lenoch »

landys píše:Ještě ti zbyl startér? Šel by do 535i?

Ahoj. Startér ještě mám! Heleď to netuším, jestli tam mechanicky pásne a i jestli má třebas potřebné otáčky... ale myslím že možná bude mít jiný pastorek - zuby budou blíž u sebe... odkud jsi?
Odpovědět