Pajac píše:Ahoj potřeboval bych tyto díly na E46 320D r.v.98, pokud jsou za kolik by byly:
stahovačka přední pravá (už jsem o ni psal) - raději byh novou, ale jestli máš starší a bez nějakého požkození, vzal bych ji. Trpí hlavně ty "plasty" v čem je uchcené lanko stahovačky a ty pokud jsou popraskané tak je otázka času kdy to praskne uplně jako u mě. skla předních světel - levou i pravou stranu ne-xenon plast v předním nárazníku - levý http://bmwfans.info/original/E46/Lim/320d-M47/ECE/L/N/1998/03/mg-51/ill-51_3160/ je to číslo 17 písty pro víko palubní přihrádky včetně těch malých plastových čepů kterými se to propojuje
Pajac píše:Ahoj potřeboval bych tyto díly na E46 320D r.v.98, pokud jsou za kolik by byly:
stahovačka přední pravá (už jsem o ni psal) - raději byh novou, ale jestli máš starší a bez nějakého požkození, vzal bych ji. Trpí hlavně ty "plasty" v čem je uchcené lanko stahovačky a ty pokud jsou popraskané tak je otázka času kdy to praskne uplně jako u mě. skla předních světel - levou i pravou stranu ne-xenon plast v předním nárazníku - levý http://bmwfans.info/original/E46/Lim/320d-M47/ECE/L/N/1998/03/mg-51/ill-51_3160/ je to číslo 17 písty pro víko palubní přihrádky včetně těch malých plastových čepů kterými se to propojuje
Cau je to blbost ale se....e mne potreboval bych takovej ten plastovej sedej cvocek co je s nim pridelan tapecirung na viku kufru.... je to stejna barva skoro jak ten tapecirung a jak plast co je v nem naradi. pokud bys vystoural vic vzal bych si 2-3 pro jistotu... nevim co za to spravilo by to 50,- ? s postovnym poslal bych ti adresu
MichalKus píše:Cau je to blbost ale se....e mne potreboval bych takovej ten plastovej sedej cvocek co je s nim pridelan tapecirung na viku kufru.... je to stejna barva skoro jak ten tapecirung a jak plast co je v nem naradi. pokud bys vystoural vic vzal bych si 2-3 pro jistotu... nevim co za to spravilo by to 50,- ? s postovnym poslal bych ti adresu
takže předpokládám že na sedan a co se týče ceny tak ted jsem posílal něco takového na dobírku a na poště za to chtějí i s obálkou jako za malej balík tzn. 88,- Kč tak leda že by jsi to měl zadarmo a já ti ještě 38,- doplatil hele problém to nebude ale s tou cenou těžko, leda by jsi měl někde poblíž sebe BMW servis tak si to objednej a budeš mít nový za pár korun
Ne je to na coupe no ja nic postou neposilam tak nevim co to dnes stoji... helet BMW mam 50km ale tak az bude cesta poptam se tam vlastne jsem tam jeste nebyl aspon se kouknu no a kdyby to byl naky problem tak to vemu od tebe samo tak abys nedoplacel za postu ale plastovej cvocek za 100,-......ci 120 tomu rikam cena hodna BMW ne jasny nebyl by to problem pokud tedy ty cvocky ze sedana sou stejny s temi na coupe ...? PS: jinak diky ze se tim vubec zabivas
MichalKus píše:Ne je to na coupe no ja nic postou neposilam tak nevim co to dnes stoji... helet BMW mam 50km ale tak az bude cesta poptam se tam vlastne jsem tam jeste nebyl aspon se kouknu no a kdyby to byl naky problem tak to vemu od tebe samo tak abys nedoplacel za postu ale plastovej cvocek za 100,-......ci 120 tomu rikam cena hodna BMW ne jasny nebyl by to problem pokud tedy ty cvocky ze sedana sou stejny s temi na coupe ...? PS: jinak diky ze se tim vubec zabivas
skusím na to nezapomenout, sundám ti cca tři kusy a pošlu nějak obálkou a aby to bylo doporučeně na dobírku tzn. cca něco kolem 30kč když to půjde...
jj diky klidne na to napis 50 nebo to posli jak dopis a ti to prevedu na ucet.... kdyz mi posles cislo. Jo jeste jedna vec pokud muzu jak se ty cudly sundavaj ja prave to chtel sundat a zlomil sem ho akorad... tak sem se na to vyprd....
MichalKus píše:jj diky klidne na to napis 50 nebo to posli jak dopis a ti to prevedu na ucet.... kdyz mi posles cislo. Jo jeste jedna vec pokud muzu jak se ty cudly sundavaj ja prave to chtel sundat a zlomil sem ho akorad... tak sem se na to vyprd....
je to něco jako nejt, musíš podebrat jen tu hlavičku a né celý aby jsi to právě nezlomil, už jsem ti ty tři jak jsi chtěl sundal, až budu mít čas tak ti to pošlu...
MichalKus píše:jj diky klidne na to napis 50 nebo to posli jak dopis a ti to prevedu na ucet.... kdyz mi posles cislo. Jo jeste jedna vec pokud muzu jak se ty cudly sundavaj ja prave to chtel sundat a zlomil sem ho akorad... tak sem se na to vyprd....
Odesláno za to že jsi mě celkem rozesmál jsem ti vyšel vstříc, asi nejdražší krom poštovného bublinový obálky a samotných nýtů je můj čas máš to celkem za 0,- měj se
Ahoj dnes mi od tebe dosly ty cvocky hele diky moc posli mi cislo uctu ti tam neco prevedu nebo jestli mas konkretni namet na cenu Sem na to uplne zapomel a dnes na poste pekne cumel co to je Jo jinak ja prave podebiral tu hlavicku a tu sem prave zlomil a ted koukam na ten nytek on ma tu spodni skoro stejne sirokou tak tu vrchni to tam vazne jde napasovat? kdybys mi jeste moh k tomu cislu uctu napsat nejaky figl jak budu ti vazne vdecny Diky
MichalKus píše:Ahoj dnes mi od tebe dosly ty cvocky hele diky moc posli mi cislo uctu ti tam neco prevedu nebo jestli mas konkretni namet na cenu Sem na to uplne zapomel a dnes na poste pekne cumel co to je Jo jinak ja prave podebiral tu hlavicku a tu sem prave zlomil a ted koukam na ten nytek on ma tu spodni skoro stejne sirokou tak tu vrchni to tam vazne jde napasovat? kdybys mi jeste moh k tomu cislu uctu napsat nejaky figl jak budu ti vazne vdecny Diky
Jak jsem psal máš to ZADARMO takže to neřeš...
Co se týče těch nýtů tak žádná finta není je to úplně jednoduchý, prste zvenku nacvakneš tu spodní část nýtu a potom do toho jen nastrčíš až do konce tu hlavičku, a při vyndávání je to naopak jen podebereš jedním nebo dvěma šroubováky najednou jen ten vršek a vytáhneš není nic jednoduššího...
Diky jj uz sem to tam dal no stary mi nesel drzelo to tam fest tak sem to musel dost pacit s novym uz nebyl problem No hele vazne moc diky ale preci nebudes jeste doplacet za postu a td.... posli mi to cislo neco ti prevedu a vazne diky takovyhle vztricny jednani to se jen tak nevidi
MichalKus píše:Diky jj uz sem to tam dal no stary mi nesel drzelo to tam fest tak sem to musel dost pacit s novym uz nebyl problem No hele vazne moc diky ale preci nebudes jeste doplacet za postu a td.... posli mi to cislo neco ti prevedu a vazne diky takovyhle vztricny jednani to se jen tak nevidi
však to taky často dělat nebudu ,né opravdu to neřeš ber to jako dárek, čau se měj
Hele vazne diky tak me tak napadlo mas naky to naradi? ze bych ti to zaplatil aspon tim? ( to co se davalo na viko kufru neco mi tam chybi ) zitra bych ti poslal co potrebuju a jeste jednou dekuji
MichalKus píše:Hele vazne diky tak me tak napadlo mas naky to naradi? ze bych ti to zaplatil aspon tim? ( to co se davalo na viko kufru neco mi tam chybi ) zitra bych ti poslal co potrebuju a jeste jednou dekuji