John112 píše:
Jj řidičovy dveře. Dej to za 600 i s dobírkou. Díky
když já nevim jak se sundává ze dveří.. nechal bych to i s promáčklejma dveřma...za tu cenu..
Je to jen přinýtovany, stačí ty nýty odvrtat a mělo by so spadnout. Kdyby si posílal ty dveře poštou, tak by to byla děsná pálka, takže se to pokus odvrtat. Troufneš si na to?
Tady jsme našel fotku jak to vypadá, máš doufám tenhle moturek? Radeji ho vyfot, dělaly se 2 typy konektoru.
na odrazku jsou šrouby, ja tam mam nýty, nevim jak je to u tebe. Chybý tam jeste 2 čast ty stahovačky, ale tam jsou taky jen nyty (šrouby) Takže myslím, že by to mělo jit sundat bez problemu.
jj, mám s tím taky zkušenost, jak říká John112, stačí odvrtat a spadne to
Ori píše:
když já nevim jak se sundává ze dveří.. nechal bych to i s promáčklejma dveřma...za tu cenu..
Je to jen přinýtovany, stačí ty nýty odvrtat a mělo by so spadnout. Kdyby si posílal ty dveře poštou, tak by to byla děsná pálka, takže se to pokus odvrtat. Troufneš si na to?
Tady jsme našel fotku jak to vypadá, máš doufám tenhle moturek? Radeji ho vyfot, dělaly se 2 typy konektoru.
na odrazku jsou šrouby, ja tam mam nýty, nevim jak je to u tebe. Chybý tam jeste 2 čast ty stahovačky, ale tam jsou taky jen nyty (šrouby) Takže myslím, že by to mělo jit sundat bez problemu.
jj, mám s tím taky zkušenost, jak říká John112, stačí odvrtat a spadne to
Jo ještě něco, kdyby si tam měl místo těch nýtu šrouby, tak mi je prosim schovej a pošli s tou stahovačkou. Měl bych jednodušší montáž.
Interiér má stejnej jako já a má ho fakt v super stavu, tapecy nevytahaný sedačky sice obyč ale krásný, je to taková tmavě šedá látka se vzorem...Kdyžtak zítra nafotím a hodím to sem pro představu...
měl bych zájem o ty koberečky a ještě jestli nemáš náhodou kryt pod motor, pošli me na sebe tel, v neděli pojedu na Svitavy že bych se stavil..
t. 732 546 246 (už nebudu na netu)
ironpipi píše:Interiér má stejnej jako já a má ho fakt v super stavu, tapecy nevytahaný sedačky sice obyč ale krásný, je to taková tmavě šedá látka se vzorem...Kdyžtak zítra nafotím a hodím to sem pro představu...
Jo já jsem měl zájem o loketku, černej tunel potřebuju facelift. Ale kolega neodpovídá, tak si říkám jestli tam nějaká vůbec je.
Koukam, že jsem se do toho pustili, co ta stahovačka. Omlouvam se , že tak nalehám, ale ve čtvrtek se mi zaseklo okno v pulce a musel jsem ho vytahovat skoro ručně, takže bych se nerad dožil toho, aby se zaselo a musel sem ject v Budějic do Tábora se staženym oknem, v tyhle zimě. Tak se na to prosim prosim kokni, de do tuhyho.