Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 528iA, všechny díly z bouračky FOTO
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
WinCent píše:twinsfather píše:Ahoj, sháním tuhle patici třetího brzdovýho světla, mám sedan E39 r.v. 2003, takže by to mělo z tohodle po faceliftu pasovat.....díky.....
takle 528iA je před liftem ale to neva mám i faceliftovou 525ijen nechápu tu patici vždyt třetí brzdový světlo je diodový né ?
kdepak diodový, to ještě neni, věř že to co vidíš na fotce jsem dneska vytáhl spodem z kufru z třetího brzdovýho světla, tak tam taky zkus sáhnout a najdeš to samý

je to sice drobnost, ale pokud to máš, tak to rád od tebe vemu za rozumnej peníz, ať nemusim někde běhat....
twinsfather píše:WinCent píše:twinsfather píše:Ahoj, sháním tuhle patici třetího brzdovýho světla, mám sedan E39 r.v. 2003, takže by to mělo z tohodle po faceliftu pasovat.....díky.....
takle 528iA je před liftem ale to neva mám i faceliftovou 525ijen nechápu tu patici vždyt třetí brzdový světlo je diodový né ?
kdepak diodový, to ještě neni, věř že to co vidíš na fotce jsem dneska vytáhl spodem z kufru z třetího brzdovýho světla, tak tam taky zkus sáhnout a najdeš to samýa můžeš mi do ceny napočítat i žárovku.
![]()
![]()
je to sice drobnost, ale pokud to máš, tak to rád od tebe vemu za rozumnej peníz, ať nemusim někde běhat....
napiš mě adresu do mailu, a dopiš tam stručně o co jde.