Čau, prosím tě potřeboval bych řidičovi dveře holý,ale s lištou a klikou, airback do nich komplet zrcátko na tu stranu a střešní airback. Možná i LZ dveře. napíšeš my ceny, jo a ještě kus prahu od půl předních dveří do půl zadních dveří a do půl béčkovýho sloupku jestli by to šlo.
JuanPablo píše:Čau, prosím tě potřeboval bych řidičovi dveře holý,ale s lištou a klikou, airback do nich komplet zrcátko na tu stranu a střešní airback. Možná i LZ dveře. napíšeš my ceny, jo a ještě kus prahu od půl předních dveří do půl zadních dveří a do půl béčkovýho sloupku jestli by to šlo.
jo to není problém, zkopíruj a pošli mě to do mailu jinak ještě zavolej a dohodnem se na cenách
sháním některé náhradní díly, ale zatím se nedaří, možná vyjde teď u tebe. Jedná se mi o následující díly pro e46 ( touring 330d ):
- hever
- by-xenon na řidičově straně ( zda jde koupit pouze jedno světlo )
- sloupek v šedé barvě interiéru, také na řidičově straně ( první majitel byl kuřák a jsou tam opálené fleky )
- popřípadě interiér ( tapec ) a to jak sedačky tak i ostatní díly, nyní mám interiér právě v té šedé barvě a není to ono, raději do černa
sháním některé náhradní díly, ale zatím se nedaří, možná vyjde teď u tebe. Jedná se mi o následující díly pro e46 ( touring 330d ):
- hever - by-xenon na řidičově straně ( zda jde koupit pouze jedno světlo ) - sloupek v šedé barvě interiéru, také na řidičově straně ( první majitel byl kuřák a jsou tam opálené fleky ) - popřípadě interiér ( tapec ) a to jak sedačky tak i ostatní díly, nyní mám interiér právě v té šedé barvě a není to ono, raději do černa
Děkuji Prosím odpověď do SZ
Ještě jednou dík Honza
jo to všechno mám, není problém zavolej mě a tohle mě přepošli do mailu...