ahoj, muzes mi prosim na email synek.ondrej@gmail.com napsat, jestli je k mani zadni cira optika a business CD radio? jestli ano tak samozrejme za kolik. Na mail prosim, protoze sem zase tak moc casto nezavitam. Mam vazny zajem, diky moc.
necker píše:ahoj, muzes mi prosim na email synek.ondrej@gmail.com napsat, jestli je k mani zadni cira optika a business CD radio? jestli ano tak samozrejme za kolik. Na mail prosim, protoze sem zase tak moc casto nezavitam. Mam vazny zajem, diky moc.
ahoj, chtěl bych "chrom paket" lišty kolem oken. Taky prosím stahovačku PP. Loni jsem si ji u tebe objednal a už praskla - potřebuju novou. Ty lišty by podle PART No. měly pasovat i na auto před liftem. Díky za SZ
Pajac píše:ahoj, chtěl bych "chrom paket" lišty kolem oken. Taky prosím stahovačku PP. Loni jsem si ji u tebe objednal a už praskla - potřebuju novou. Ty lišty by podle PART No. měly pasovat i na auto před liftem. Díky za SZ
nj. to výš je to BMW a né Toyota, nic to nevydrží mrknu jestli mám a dám vědě, tuhle ti dám třeba levnějc...lišty nejsou
Pajac píše:ahoj, chtěl bych "chrom paket" lišty kolem oken. Taky prosím stahovačku PP. Loni jsem si ji u tebe objednal a už praskla - potřebuju novou. Ty lišty by podle PART No. měly pasovat i na auto před liftem. Díky za SZ
nj. to výš je to BMW a né Toyota, nic to nevydrží mrknu jestli mám a dám vědě, tuhle ti dám třeba levnějc...lišty nejsou
thanks
na tuhle stranu už nemám, co se stalo přesně, mohl bych ti dát věci na to...