WinCent píše:díly z bourané e39 530d 142kw Touring facelift rv.01, najeto 140tis KM, sportovní černý manuál interiér, PDC ve předu i v zadu, multi volant, tažný zařízení, xenony, dešták, origo alu atd. Tel.: 721359933 FOTKY budou, hned jak se k tomu dostanu...
Zdravim,schánim zadní pdc senzor na sedan rv.99 viz stranka-http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=63989
wilicim píše:čau,nemáš náhodou ty gumovy manžety co kryjou parabolu xenonu,já je mám obě rozdrbaný,potom bych měl zájem o zapalovač a obligátní otázka zadní držák nápoju. dík
wilicim píše:čau,nemáš náhodou ty gumovy manžety co kryjou parabolu xenonu,já je mám obě rozdrbaný,potom bych měl zájem o zapalovač a obligátní otázka zadní držák nápoju. dík
WinCent píše:[quote="wilicim"]čau,nemáš náhodou ty gumovy manžety co kryjou parabolu xenonu,já je mám obě rozdrbaný,potom bych měl zájem o zapalovač a obligátní otázka zadní držák nápoju. dík
700,- vše
četls mojí SZ?
NE, žádná mě od tebe nepřišla [/quote]
ok.. to beru, ale jsem z Neratovic tak jak se dohodneme na předání? myslim, že dobírka bude ideální. Ještě jsem se chtěl zeptat jestli náhodou nemáš tažné oko.. zatim dik
wilicim píše:[quote="WinCent"][quote="wilicim"]čau,nemáš náhodou ty gumovy manžety co kryjou parabolu xenonu,já je mám obě rozdrbaný,potom bych měl zájem o zapalovač a obligátní otázka zadní držák nápoju. dík
700,- vše
četls mojí SZ?
NE, žádná mě od tebe nepřišla [/quote]
ok.. to beru, ale jsem z Neratovic tak jak se dohodneme na předání? myslim, že dobírka bude ideální. Ještě jsem se chtěl zeptat jestli náhodou nemáš tažné oko.. zatim dik[/quote]
oko taky mám, pošli mě adresu a tuhle objednávku do mailu
tažné zařízení - Vestfalia?
potřebuju ho na před FL sedan, ale to by mělo být kompatibilní, ne? Chtěl bych včetně elektriky, příp. jestli je i nějaká lišta k nárazníku.
Kuaja píše:tažné zařízení - Vestfalia? potřebuju ho na před FL sedan, ale to by mělo být kompatibilní, ne? Chtěl bych včetně elektriky, příp. jestli je i nějaká lišta k nárazníku.
nevím zda je to stejný ? myslím si že jo, na tomhle autě je, kdyby jsi ho chctěl i s instalací tak si přijed...
Scháním pravé sklo na zpětné zrdcátko E39 z 530d touring r.v.99 nejlépe vyhřívané a samozatmívací a s pruhem, ale muže být i jakékoli jiné, momentálně nemám žádné
pajos77 píše:Scháním pravé sklo na zpětné zrdcátko E39 z 530d touring r.v.99 nejlépe vyhřívané a samozatmívací a s pruhem, ale muže být i jakékoli jiné, momentálně nemám žádné
ano to mám ale pokud chceš fotochrom tak za 2500,-