lenoch píše:Ahoj. Nemáš náhodou napínací kladku na plochý řemen klimatizace? Cena? Díky moc za odpověď Standa
jestli jo tak leda tu kladku, ten napínák asi už nee
Aha... já to mám na e34 TDS a tam je prostě jen kladka s excentrickou dírou, kterou si našteluješ, utáhneš a fertig... e39 na to má už nějaký napínací mechanismus jo?
lenoch píše:Ahoj. Nemáš náhodou napínací kladku na plochý řemen klimatizace? Cena? Díky moc za odpověď Standa
jestli jo tak leda tu kladku, ten napínák asi už nee
Aha... já to mám na e34 TDS a tam je prostě jen kladka s excentrickou dírou, kterou si našteluješ, utáhneš a fertig... e39 na to má už nějaký napínací mechanismus jo?
nevím to jistě, mě už se to všechno motá, ale myslím že na 90% jo, jinak co se týče e34 tak o tom nic nevím jak to tam je, to tady nemám...
Zdravim. Prosim Tě, sháním patky do prahu pro upevnění origo zvedaku. Jsou myslim stejny i na e38. Jsou to takový zacvakávací PVC destičky 4 kusy. Děkuji Dave155
Zdravim,schanim tyto dily
Navi ctecka
Tv modul
DVD menic
LIGHT MODUL – LCM III
Komplet ten stredovy panel s navi
Komplet kabelaz
ABS jednotku pro ASC
Obe dve zpetna zrcatka
Vse na e39 530d pred face.
Ceny prosim do SZ
Malotraktor píše:Zdravim,schanim tyto dily Navi ctecka Tv modul DVD menic LIGHT MODUL – LCM III Komplet ten stredovy panel s navi Komplet kabelaz ABS jednotku pro ASC Obe dve zpetna zrcatka Vse na e39 530d pred face. Ceny prosim do SZ