DTomik píše:Zůstala ti z toho auta spínací lišta s konektorem? výhřev-DSC-podpora jízdy z kopce- -- výhřev. Kolik by si za ni chtěl.
ano dnes jsem jí shodou okolností našel protože posledně když jí někdo chtěl tak jsem jí nenašel... takže ted je a je na ní tohle: 2x výhřev sedaček tzn. leva a pravá strana, pak DSC, kontrola jízdy z kopce, a navíc ještě tlačitko na zadní el. roletku zadního okna... nahod cenu
...ahoj ... prosím nemáš náhodou rozdělaný motor??? nutně potřebuji 3ks pístů s označením (0) .. 83,950 .. je to na E39 530d 2000 ... komplet i s ojnicema ... díky madu
...ahoj ... prosím nemáš náhodou rozdělaný motor??? nutně potřebuji 3ks pístů s označením (0) .. 83,950 .. je to na E39 530d 2000 ... komplet i s ojnicema ... díky madu
mám, ale chtěl jsem to zkompletovat právě tak mě taky chybí, a navíc nevím jestli to jsou právě tyhle co potřebuješ...
mám, ale chtěl jsem to zkompletovat právě tak mě taky chybí, a navíc nevím jestli to jsou právě tyhle co potřebuješ...
... nevím jaký máš vin ... tady je můj ...GS67576 .. tak koukni do ETK a porovnej ... je to na pístech vytečkováno ... čitelně-rozměry jsou dané ..
Nerozumím??, nemáš je komplet ale chceš udělat kompletní motor a tak i tak neprodáš???Nebo se pletu??
... nevím jaký máš vin ... tady je můj ...GS67576 .. tak koukni do ETK a porovnej ... je to na pístech vytečkováno ... čitelně-rozměry jsou dané .. Nerozumím??, nemáš je komplet ale chceš udělat kompletní motor a tak i tak neprodáš???Nebo se pletu??[/quote]
jo protože mám motor ve kterým mě jeden nebo dva písty chybí každopádně ti to zjistím jaký tam jsou...