Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 coupe-M3 nárazník,lampy AE,loketka,interiér,M3 doplňky
Ahoj chlapi,
nabízím co mi zbylo z auta,jak jsem tady již psal auto bylo zničeno při povodních a aby nedošlo k omylu, tak žádná z nabízených věcí nebyla utopená,pouze nebyly na autě.
M3 nárazník (neorigo) materiál plast,nový,nepoužitý,vč. lišt a mřížky. Cena 3000,-
Maska FL-starší,pouze v laku. Cena 1200,-
Ledvinky FL-materiál plast,nové,nepoužité. Cena 1300,-
Přední lampy IN-PRO s angel eyes,nejsou nové. Cena 2900,-
Přední lampy originál-jsou rozebrané,protože jsem je čistil a pak koupil AE,takže jsou zase špinavé cena 800,-
Přední blikry-nové http://www.tuningstyle.cz/blinkr-predni ... cerny.html
Cena 450,-
M3 lišty-nějaký zoufalec je asi upevňoval vruty,takže jsou tam díry...
M3 prahové lišty
M3 koberečky (neorigo). Cena 800,-
M3 zrcátka el. (neorigo). Cena 1200,-
Zadní nárazník. Cena 800,-
Výztuha př. nárazníku. Cena 600,-
Loketní opěrka-nutno očalounit. S tunelem. Cena 2000,-
Sedačky-chybí řidičova,jinak jsou pěkné a nepotrhané,na fotkách trochu špinavé od manipulace. Cena 1200,-
Šedá střechovice. Cena 200,-
Tapecy-něco zažily. Cena 400,-
Pak tam mám 7litrů oleje a filtr. Olej byl rozlévaný a už si nepamatuji jaký je,tudíž asi jen ten filtr. Vše stálo tuším cca 1300,takže kdyby někdo chtěl,tak za 900,-
Kola (vím,že mají svou sekci,ale přidám je tady ať to nezasírám)Je třeba je nechat srovnat a zrenovovat. Rozměry 8,5x17 ET 13. Gumy na spálení. Cena 5000,-
A spousta dalších věcí z fotek (levně).
Potřebuji se už toho zbavit, takže snad nemám nic předražené,ale nejsem znalec,takže pokud někdo vidí něco co evidentně nemá takovou hodnotu může mi tady hodit OT,smířím se s tím.
Jelikož nemám čas a nechci někoho houpat,že mu s tím zajdu na poštu,preferuji osobní předání.
Při odběru více věcí jsem ochoten domluvit se na malé slevě.
Jinak je to z auta 325i coupe vanos, r.94 a lak je odstín black saphire
Kontakt: tel. 732 361 576 , TomsonT@seznam.cz
nabízím co mi zbylo z auta,jak jsem tady již psal auto bylo zničeno při povodních a aby nedošlo k omylu, tak žádná z nabízených věcí nebyla utopená,pouze nebyly na autě.
M3 nárazník (neorigo) materiál plast,nový,nepoužitý,vč. lišt a mřížky. Cena 3000,-
Maska FL-starší,pouze v laku. Cena 1200,-
Ledvinky FL-materiál plast,nové,nepoužité. Cena 1300,-
Přední lampy IN-PRO s angel eyes,nejsou nové. Cena 2900,-
Přední lampy originál-jsou rozebrané,protože jsem je čistil a pak koupil AE,takže jsou zase špinavé cena 800,-
Přední blikry-nové http://www.tuningstyle.cz/blinkr-predni ... cerny.html
Cena 450,-
M3 lišty-nějaký zoufalec je asi upevňoval vruty,takže jsou tam díry...
M3 prahové lišty
M3 koberečky (neorigo). Cena 800,-
M3 zrcátka el. (neorigo). Cena 1200,-
Zadní nárazník. Cena 800,-
Výztuha př. nárazníku. Cena 600,-
Loketní opěrka-nutno očalounit. S tunelem. Cena 2000,-
Sedačky-chybí řidičova,jinak jsou pěkné a nepotrhané,na fotkách trochu špinavé od manipulace. Cena 1200,-
Šedá střechovice. Cena 200,-
Tapecy-něco zažily. Cena 400,-
Pak tam mám 7litrů oleje a filtr. Olej byl rozlévaný a už si nepamatuji jaký je,tudíž asi jen ten filtr. Vše stálo tuším cca 1300,takže kdyby někdo chtěl,tak za 900,-
Kola (vím,že mají svou sekci,ale přidám je tady ať to nezasírám)Je třeba je nechat srovnat a zrenovovat. Rozměry 8,5x17 ET 13. Gumy na spálení. Cena 5000,-
A spousta dalších věcí z fotek (levně).
Potřebuji se už toho zbavit, takže snad nemám nic předražené,ale nejsem znalec,takže pokud někdo vidí něco co evidentně nemá takovou hodnotu může mi tady hodit OT,smířím se s tím.
Jelikož nemám čas a nechci někoho houpat,že mu s tím zajdu na poštu,preferuji osobní předání.
Při odběru více věcí jsem ochoten domluvit se na malé slevě.
Jinak je to z auta 325i coupe vanos, r.94 a lak je odstín black saphire
Kontakt: tel. 732 361 576 , TomsonT@seznam.cz
Tak fotky jsou zde
http://tomsont.rajce.idnes.cz/bmw_dily/
http://tomsont.rajce.idnes.cz/bmw_dily/