mathias22 píše:ahoj,muzes mi poslat fotku pro sicher?a fakt neni nikde rozsypany?ani nezacina zrnet?a myslis to vcetne kabelaze?Jak to uvidim, tak se muzem domluvit!
muj meil je:
new.mathias22@seznam.cz
JaraX píše:macam3 píše:JaraX píše:střecha byla poloautomaticky nebo plně elektricka?
je to tady několikrát psaný, do ///M byly jen FULLELEKTRIK
aha moje neznalost, btw kolik bys chtěl za ten mechanismus co se lyší? klidně vyměnou za ten manualni s doplatkem
macam3 píše:JaraX píše:macam3 píše:[quote="JaraX"]střecha byla poloautomaticky nebo plně elektricka?
aha moje neznalost, btw kolik bys chtěl za ten mechanismus co se lyší? klidně vyměnou za ten manualni s doplatkem
JaraX píše:macam3 píše:JaraX píše:[quote="macam3"][quote="JaraX"]střecha byla poloautomaticky nebo plně elektricka?
macam3 píše:JaraX píše:macam3 píše:[quote="JaraX"][quote="macam3"][quote="JaraX"]střecha byla poloautomaticky nebo plně elektricka?