Chtěl bych se zeptat,jestli na tom autě nejsou ty krytky na střešní nosič,já teď koupil E39 ve stejné barvě (tmavě modrá metalíza) a na straně řidiče obě krytky chybí.
Pavelkac píše:Chtěl bych se zeptat,jestli na tom autě nejsou ty krytky na střešní nosič,já teď koupil E39 ve stejné barvě (tmavě modrá metalíza) a na straně řidiče obě krytky chybí.
bohužel tohle už ne, je to rozřezaný a tohle už nenajdu...
OK,díky,ty krytky se asi budou muset vyměnit i s celou tou lištou od předního okna k zadnímu,co v ní drží.Takže budu potřebovat i přesný odstín,já mám "OrientBlau / dunkelblau" r.v. 1999.
Sháním přední nárazník na e39 530i facelift nejlépe už nalakovaný v titansilber metalic,ale není to podmínkou. Hlavně aby nebyl poškozený a byl pro parkovací senzory a měl výřezy na ostřikování světlometů. Našlo by se něco takového u tebe? Kdyžtak SZ, díky moc
Sondron píše:Sháním přední nárazník na e39 530i facelift nejlépe už nalakovaný v titansilber metalic,ale není to podmínkou. Hlavně aby nebyl poškozený a byl pro parkovací senzory a měl výřezy na ostřikování světlometů. Našlo by se něco takového u tebe? Kdyžtak SZ, díky moc
koukám, že máš těch dílů na e39 asi víc, tak bych se chtěl optat na:
-facelift zadní lampu na touringa (pravá by mi stačila - obě části)
-plastovej dekl pod motor (celej ten velkej plast - nevím jestli neni jinej pro různé motory takže 3,0d a m-packet nárazník)
-potom různé plastíčky pod přední M nárazník a takové ty náfuky zespodu z pod nárazníku k sání (to bych ještě upřesnil podle toho, jestli takové věci budeš mít)
- čidla PDC
- přední a zadní nápojový držáček
DJ-Kyrka píše:ahoj..shanim lanka na otvirani kapoty,vcetne toho umelyho nesmyslu,pres ktery se spojuji ty lanka,a hlavne se o to opira bovden... me to ruplo
magiccc píše:koukám, že máš těch dílů na e39 asi víc, tak bych se chtěl optat na: -facelift zadní lampu na touringa (pravá by mi stačila - obě části) -plastovej dekl pod motor (celej ten velkej plast - nevím jestli neni jinej pro různé motory takže 3,0d a m-packet nárazník) -potom různé plastíčky pod přední M nárazník a takové ty náfuky zespodu z pod nárazníku k sání (to bych ještě upřesnil podle toho, jestli takové věci budeš mít) - čidla PDC - přední a zadní nápojový držáček
dekl pod motor mám ale museli by jsme porovnat s tím tvým zda je stejnej, pak světlo mám taky ale jen s oranž blinkrem, a mám ty PDC
Tel. 721359933