Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Carsoft 6.5
nebyl sem u pc diag uz neni.mozna ji jeste sezenu. je to komplet co vidite na odkazu http://www.torriacars.cz/www-torriacars ... arsoft-6-5
bmw od roku 1988 do roku 2004 diagnostika je kompatibilní s interfacem BMW carsoft 6.1-6.5. Podporované vozy: e30 / e31 / e32 / e34 / e36 / e38 / e39 / e46 / e53 / z-3 / z-8 s touto diagnostickou sadou můžete načíst a zároveň vymazat chyby z řídících jedotek jako je motor, airbag, abs, klima a mnoho jiných. Můžete aktivovat u e34 alarm, můžete nastavovat servisní intervaly, provádět chiptuning motoru, live data motoru, kodovat immo a mnoho jiných funkcí. Obsahuje: carsoft 6.1 / 6.5 Interface, serial cable rs232,16pin obd2 kabel, 20pin bmw kabel atd.
diagnostiku z této nabídky jsem bral a na takový to domácí diagnostikování doporučuju, jsem velmi spokojen jak s cenou, tak s funkcema. Prakticky všechny závady v porovnání s GT1 byly diagnostikovány správně, pokud umíš správně číst v kódech. jen jsem musel dokoupit za pár stovek redukci COM->USB, a to kvůli vybavení notebooku bez COMu. Za tu cenu a na to, jak úchylně často diagnostikuju, můžu jen doporučit!