Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kožené řidičské rukavice->zakázková výroba "aktual&
Narazil jsem na typka, kterej se primo vyrobou zabyva a umi, za docela slusny penize udelat jakykoliv kombimace,barvy, vzory, vysivky.Tekonc prave dela serie pro Mercedes-Benz klub a vypadji naramne.Pokud by byl zajem, klidne i "celoklubovy",hromadny nebo jen jednotlivci tak pisnete SZ a domluvime se na dalsim postupu.Jedine co musite vedet je jakou mate velikost pacicky.
-
nekdo se ptal jakou velikost.......to ja vam takto nemuzu poradit,vim,ze je to podobne jako velikosti bot (8,9,10,11...) tusim, ze je moznost i "pulcisla".Bylo by asi treba vyzkouset nekde, kde rukavky prodavaj a pak mi napsat velikost.Co se tyce ceny,tak ta by se mohla pohybovat kolem cca 500kc.Presnou cenu zjistim az budu mit svoje hotovy.Rikal, ze bych se mej vejit do petikila se vsim vsudy.
-
Paavo píše:nekdo se ptal jakou velikost.......to ja vam takto nemuzu poradit,vim,ze je to podobne jako velikosti bot (8,9,10,11...) tusim, ze je moznost i "pulcisla".Bylo by asi treba vyzkouset nekde, kde rukavky prodavaj a pak mi napsat velikost.Co se tyce ceny,tak ta by se mohla pohybovat kolem cca 500kc.Presnou cenu zjistim az budu mit svoje hotovy.Rikal, ze bych se mej vejit do petikila se vsim vsudy.
Cena 500,- je vynikající! Mimochodem, červenou bych taky ne. Radši černé

A návod na změření velikosti ruky je tady: http://csv-hand.sweb.cz/velikosti.htm
vypada,ze se navrhem "klubove rukavice" bude zabyvat Rada,takze esli chcete pockat na konecne slovo Rady a pripadne navrhy v barvach automobilky,tak se neukvapte s nakupem ihned.
Uploaded with ImageShack.us
bila hladka kuze,modry semis a vespod na volant antracitovy semis nebo hladka kuze,jak kdo by chtel.Znak a nazev je vysivka.

Uploaded with ImageShack.us
bila hladka kuze,modry semis a vespod na volant antracitovy semis nebo hladka kuze,jak kdo by chtel.Znak a nazev je vysivka.