- zadní nárazník Cosmosschwarzmetalic - 2 000,- - prodáno
- 5. dveře touring - spíš jen kvůli vybavení:
a) stěrač 5. dveří - 500,- b) ostřikovač skla 5. dveří - 450,- c) el. odskok skla 5.dveří - 400,- d) vzpěry malé - ty co drží sklo 800,- za obě
e) vzpěry velké - ty co drží dveře - 1000,- za obě - jsou prakticky nové LESJÖFORS - kupované nedávno - zadní dveře držely tak 50x
- zadní haubna - 500,- sedan - super stav
- 4 x dveře s el. stahovačkama - 2 500,- - samozřejmě za všechny ( el. stahvačky, skla,... si každej může pak použít jak chce ) - prodáno
- zadní sklápěcí ( ! jen málo sedanů mělo sklopné zadní sesle ) kožené sedačky - černá kůže - 1500,-
- kostka ABS - 1 500,-
- servopumpa - nenivová - 2500,- - nepasuje nikam jinam než na motory V8
- starter - 2500,-
- hardyspojka z 540i jako nová - 500,-
- komplet spínačka s klíčkem - 800,-
- ovládání klimy, topení - 500,-
. .
vše je ze 4 litra V8 s automatickou převodovkou = servopumpa,... nepasuje nikam jinam ( na 6 válce ), hardyspojka je jako nová ... Mám ještě pár malých věcí - na dotaz.
Při seriozním jednání možná dohoda o všech cenách = nejsou pevné.
HIDEN píše:A odkud jsi? a máš ještě ty dvěře se stahovačkama? v jakem jsou stavu?
jo, ještě jsou součástí karoserie = neválej se nikde na zemi, neprší do nich, nesněží, ... je to o tom, že za 2 tis. si nový majitel odveze kompletní 4 dveře = jsou tam el. stahovačky, mechanismy stahování, skla, serva centrálu, kliky, mechanismy zámků,... - v super stavu jsou akorát řidičovy dveře, nejhorší jsou spolujezdcovy - koroze rohů u dveří nejsou tapce, lišty
Mám ještě jedno origo tažný Westfalia bez klíčku. Výroba klíčku dle zámku stojí cca 500,-.
cena 2500,- - nemám k němu tipový list, ten se ale dá taky sehnat za nějaký peníze, nebo podle známostí v zastoupeních BMW a nebo ho někdo nechá suvereně zapsat do TP na základě zprávy z STK. Všechno jde, když je dobrá vůle.
- olej do autom. převodovky - Castrol Dextron III v litrovkách - mám asi 13 litrovek ( chtěl jsem měnit olej v automatu, ale už na to nedošlo )
- hydraulický filtr do automatu
- těsnění olejové vany
24111421140 - Těsnění bez azbestu
24341422419 - Olejový filtr
Pak tu mám ještě origo BMW brzd destičky - přední, origo BMW přední zástěrky - na E34, čerpadlo pro ostřik světel/ mlhovek = dvouvývodové - NOVÉ,...., OLEJ DO SAMOSVORU - ORIGO BMW - 4X PŮLLITROVČIČKA = 2l