to je tak diagnostika, přes to usb? jak je někde na netu za trojku z tábora bo co? nebo jak je to veliký ta diag,je někde nějaký obrázek-měl bych zájem.
pokudy by to umelo ukladat aktualni hodnoty, tak bych to to mel vazny zajem... neco jako telemetrie...
idelani kdyby to umelo, teploty kapalin, rychlost, otacky apod....
Mat3s píše:pokudy by to umelo ukladat aktualni hodnoty, tak bych to to mel vazny zajem... neco jako telemetrie... idelani kdyby to umelo, teploty kapalin, rychlost, otacky apod....
pokud máš mobil s androidem tak ti poradím vybornou telemetrii co todle umí
Hoj JaraX
Android mám, poraď. Ještě se chci zeptat k tomu co jsem psal minule, unidiagnostika na BMW, Ford Renault.... nemáte někdo zkušenost s univerzální diagnostikou "MULTIDIAG Bluetooth CZ" za 22tKč?
Pokud tě poslechnu a vyměním vše za BMW pak mám dotaz ohledně "INPA K+CAN vozy do r. 2007 USB carsoft". Je k mání od 2000 až do 9000Kč. V čem spočívá to kouzlo takovýho rozstřelu. A pak ještě dotaz jestli lze Inpou programovat funkce (aut. svícení..) a kodování (třeba nové vstřiky...). Dá se s ní diagnostikovat i automat? S tím kabelem se dodává i soft nebo se musí přikoupit?
Prosím o radu jsem v této oblasti ještě miminko.
Zdeněk