Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 316i Ascotgrün sedan - komplet na díly

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Polci

#1 Příspěvek od Polci »

BMW E36 316i (CA71)
sedan
r.v. 1997
motor M43B16 (1.6 benzin 75kW)
Ascotgrün zelená metalíza
260000 najeto
havarované na pravý bok a střechu
VIN: WBACA710X0FL83019

Výbava: šíbr, elektrická přední okna, 2x airbag a pyrotechnické předepínače, venkovní teploměr, výškově stavitelné sedadlo řidiče, zelené sedačky a dveřní výplně, DO centrální zamykání, kožený volant

Auto je stále plně pojízdné a funkční (samozřejmě v rámci toho poškození). Motor jde hezky, viz první start po měsíčním stání v nízkých teplotách http://www.youtube.com/watch?v=lMWLdsGU ... ideo_title . Jezdil jsem s ním za 7,8 na sto, statistika spotřeby: http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/363701.html

Rozprodávám komplet na díly, auto je v Rakovníku, pohybuju se mezi Rakovníkem a Plzní. Poštou budu posílat jen "rozumně velké" věci. Momentálně nemám moc času, takže díly, které jsou složitější na demontáž bohužel nemůžu prodat rychle, navíc nejsem mechanik. Po domluvě je možné si cokoli přijet demontovat.
Preferuji prodej věcí co už jsou venku (dle fotek), samozřejmě pište jakékoli nabídky.

Foto: http://bmwascotgrun.rajce.idnes.cz/ login ke všem galeriím: bmw heslo: abcdef

Pozn. Auto na fotce zezadu není tak zkroucené, jen stojí na hrbolu.

Kontakt: email jiri.polcar na seznamu, do předmětu prosím pište kromě dílů, o které máte zájem, i BMW (chodí mi denně hodně mailů, abych se v tom vyznal).

Prodáno:
stropní lampička
čiré blinkry (můžu místo nich nabídnout oranžové, jsou na fotkách)
dveřní nášlapy
katalyzátor
1 servo od zámku
boční nárazové lišty

Zamluvené:
venkovní teploměr
přední a zadní tlumiče a pružiny
komplet zámky a centrál
lambda
boční nárazové lišty
Polci

#2 Příspěvek od Polci »

Odstrojena přístrojová deska, strop, šíbr, přední dveřní výplně, všechny fotky přidány na rajče.
BMWALPINE

#3 Příspěvek od BMWALPINE »

Čau máš zadní část výfuku a přední světla? napiš mě na mail: johhny@atlas.cz
uda

#4 Příspěvek od uda »

origo bmw radio i zakodovane??
Polci

#5 Příspěvek od Polci »

uda: origo bohužel nemám
BMWALPINE: ze zadního dílu výfuku bys radost neměl, už se loupe tlumič; světla si dám na svoje auto, koupil jsem si E36 která má zežloutlé potkávačky, můžu leda nabídnout ty :-)
robinif
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od robinif »

Ahoj, no tak nic jiného mi nezbývá, kolik cena? :)
Polci

#7 Příspěvek od Polci »

Díly k okamžitému odběru, co se týče ostatních, můžete si buď přijet nebo musíte počítat s časem na demontáž. Ceny jsou uvedené bez nákladů na dopravu. Pokud chcete něco, co zde není vypsáno, tak se ptejte, ještě mám skoro celé. Více info a kontakt viz první příspěvek.

EDIT - seznam smazán, není aktuální. Dole bude nový.

Poštou posílám pouze rozumě velké díly, není problém dovézt prakticky kamkoli, pokud se mi to ovšem vyplatí. Airbagy poštou neposílám.
Polci

#8 Příspěvek od Polci »

Nechce to někdo celý? Ještě z toho vyndam nový tlumiče a péra a zámky, pak to chci dát do šrotu.
pidzik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pidzik »

Polci píše:Nechce to někdo celý? Ještě z toho vyndam nový tlumiče a péra a zámky, pak to chci dát do šrotu.

Vzal bych masku, možná i kapotu, budeš zejtra v Plzni?
Přijel bych osobka..
Kdyžtak SZ
Polci

#10 Příspěvek od Polci »

Komplet auto je pryč, nějaké věci mi zbyly, aktuální seznam dodám po nebo během víkendu.
Odpovědět