Nabízím všechny díly z e36. Interiér je černá kůže, chybí čalounění LP dveří. Přední sedačky jsou z coupé, bez výhřevu s bílým prostředkem, vypadá to luxusně. Jsou tam nové tlumiče Bilstein B4 (najeto asi 500 km), motor dobrý, ale padlo čerpadlo. Vzadu je čirá optika. Na zadku nové pružiny. Má i TZ. Veškerá plechařina v bílé barvě Alpinweis II, pouze LP blatník je černý z výroby. Pište klidně SZ, nebo i na telefonu 723724615.
Ceny dohodou.
Nebo nechám za 20 000Kč celé auto. Je i s doklady, STK ještě rok. Za poslední půl rok investováno cca 15 000 a najeto tak 1000km. Momentálně nepojízdné.
z plechařiny nabízím kus za 500 (blatníky, nárazníky, dveře, kapota atd.)
To samé světla. Přední kus 500, zadní tuningové dohromady 500 - všechny světla najednou 1000 Kč.
Interiér nechám za 3000 Kč - v kůži je to parádní cena, chybí pouze tapec dveří u řidiče.
tlumiče Bilstein B4 původní cena přes 5 000 nechám i s pružinama za 2500.
Mám i nové práhy ( nenamontované na autě) koupené z Kelly původně 1390 za jeden, nechám oba za 1000 Kč.
Jestli někdo něco potřebujete co není na seznamu pište. Mám komplet celé auto a potřebuji se toho zbavit.
Jak je na tom kufr, popřípadě i těmi tlumiči zavírání?? koukal jsem že auto je jak papoušek, jakou má ten kufr barvu díky.. KDyž tak mi to pošli do SZ, děkuju..