Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 323i: motor, prevodovka, kardan, dif, poloosy, brzdice.
Nazev tematu asi vypovida o vsem:-) nejradsi bych prodal komplet motor, prevodovku, kardan a dif s poloosama najednou:-) za komplet chci 60, ale pro klubaky muzu jit niz.. Motor udajne 190 000 rv1996.. Jede slusne, nikde nic netece, muzu to klidne i odvezt:-) nicmene specham, takze cim driv, tim niz se dostanu s cenou.
-
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
bohužel ceny jsou fakt jinde je to rok co rok horší, M52B25 nejspíš ani neprodáš, proč by někdo zastavoval motor 2,5 když stejnou práci a více zábavy bude mít s M52B28 ?Abraham píše:ale v jakym stavu:-) ciste jen slusny motor se da sehnat z 323 do 20.. Kdyz to vezmu jako komplet dejme tomu za 40-50 podle dovozu, tak se mi to zda celkem slusne. Klidne at pise kdo chce, co chce, OT nevadi, jsem zvedavy na nazory
sám se v tom pohybuju už dlouho a teď mám jeden M52B28 s 200kkm ve výborném stavu a nemůžu se ho zbavit za 13000Kč
pokud chceš poradit rozeber ho na díly, pokud má dobrou hlavu, tak ta sedí s M50B25 M52B25 M52B28 a za dvojku jí střelíš, pak klima kompresor litr, servo litr, vana se taky dá za pár stovek, blok odvez do hliníku má myslím 22kg, písty si nechej na poličku a cívky ještě jdou cca 200 za kus, čidlo vačky a kliky po 500 a pokud má dobrou váhu tak za 1500 zbytek litina do výkupu a budeš mít klid
Kdybych strasne moc potreboval prachy, tak to takhle udelam, ale jestli je tohle realita, tak radsi necham tak jak je, kdyztak doskladam a schovam nekde do garaze.. Motor je v hodne dobrem stavu.. A kdyby kazdy udelal tady tohle, tak e36 brzy vymizi.. Je mi jasne, ze s 328 by byla potom vetsi zabava, ale treba nekdo shani zrovna 323:-) jak rikam pokud by nekdo mel zajem.. Cena k jednani je 25.