Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prodám díly a zajímavosti na e36, e39 a e46 a další vozy
Prodám díly a různé zajímavosti na e36, e39 a e46, kontaktovat prosím sem nebo do SZ.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mám díly z celých rozebíraných aut - karosařina, světla, interiéry, příslušenství motoru, mechanické díly, elektronika, doklady, motor a další díly.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mám díly z celých rozebíraných aut - karosařina, světla, interiéry, příslušenství motoru, mechanické díly, elektronika, doklady, motor a další díly.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
redy19 píše:Čau, zajimala by mě cena předni pravé stahovacky (kompletni) na e46 sedan
a na to stejny auto i interier. Myslim sedacky a boky dveri, Jake jsou ?
A jeste ta stropnice na sedana, cena a barva.. kdyby bylo mozne foto, tak ideal
Ahoj,
komplet stahovačku nabízím za 1000kč. Interiér je černá látka, v dobrém stavu. Sedačky mechanické, bez výhřevu, vzadu mám sklápěcí i pevné. Sedačky nabízím za 2000kč, tapece za 1200kč. Stropnice je šediná, verze se šíbrem i bez šíbru, cena 1200kč.
Pokud tě tato nabídka zaujala, nepiš email do SZ a udělám fotky.