Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výbava do e36

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jamall

#1 Příspěvek od Jamall »

Syslil jsem si tu par věci, které jsem chtěl do svého, ale plány jsem pozměnil

Černí kožení intr do kupé, zadní hlavová opěrka, předek výhřev. Obyč sesle. neprošoupaná kůže. Řidičová sedačka má malou trhlinku cca 3cm x 5mm na bederce
http://sidgwick.rajce.idnes.cz/Interier

Velké BC v perfektním stavu, neošoupané čudlíky, nevypadané pixely (M52b28)
Páčku pro BC
Čudlíky výhřevu sedaček 4x
Digitální topení
Malé BC

+ Nabízím možnost zapojení jaké koliv výbavy i víš nezmíněné do veškerých modelů BMW hlavně 90" Popřípadě poskládám jednoduché stavebnice, obvody např. pro výhřev sedaček, kde zapojíte jenom + a -. Nebo obvody kde každou žílu popíšu kam strčit (bc, mlhovky, interiérové osvětlení, okna)
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od PEchi »

nějaká cenová relace ?
RKReznik

#3 Příspěvek od RKReznik »

Jamall píše:Syslil jsem si tu par věci, které jsem chtěl do svého, ale plány jsem pozměnil

Černí kožení intr do kupé, zadní hlavová opěrka, předek výhřev. Obyč sesle. neprošoupaná kůže. Řidičová sedačka má malou trhlinku cca 3cm x 5mm na bederce
http://sidgwick.rajce.idnes.cz/Interier

Velké BC v perfektním stavu, neošoupané čudlíky, nevypadané pixely (M52b28)
Páčku pro BC
Čudlíky výhřevu sedaček 4x
Digitální topení
Malé BC

+ Nabízím možnost zapojení jaké koliv výbavy i víš nezmíněné do veškerých modelů BMW hlavně 90" Popřípadě poskládám jednoduché stavebnice, obvody např. pro výhřev sedaček, kde zapojíte jenom + a -. Nebo obvody kde každou žílu popíšu kam strčit (bc, mlhovky, interiérové osvětlení, okna)
a co za ty sedačky chseš :?:
Odpovědět