xhugom píše:ahoj potrebuji zadni listu osvetleni spz, samozrejme ne uvnitr vyhnilou na e46 a zadni cidlo abs mam e46 316i rv 99..odkud jinak jsi... dekuji
Ahoj,
lištu a čidlo nabízím celkem za 1500kč, obojí samozřejmě funkční. Jsem z Rakovníka, případně pošta není problém.
Dobry den. Mate jeste ty blatniky na e36. Jakou maji barvu? Psal jste ze jsou pouzitelne. Dostanu s nimi jeste stk? dekuji za odpoved. s pozdravem, Petr oukal
soukalpetr píše:Dobry den. Mate jeste ty blatniky na e36. Jakou maji barvu? Psal jste ze jsou pouzitelne. Dostanu s nimi jeste stk? dekuji za odpoved. s pozdravem, Petr oukal
Dobrý den,
blatníky mám, na STK bych neviděl problém. jeden blatník je černý a druhý stříbrný.
Tak ja bych jenom mel zajem o ten cerny. Jsem z vysociny a cestu na smer Rakovnik mam az 1.dubna. Kolik ze jste za neho chtel? Byl bych rad, kdyby jste mi mohl odpovedet na muj mail soukal@a1.net, abych vas v pripade za dva tydny mohl kontaktovat. Dekuji.
přední Fceliftová světla na e39 byly by? případně za kolik? a jsou to xenony?, kdyžtak bych mohl i vyměnit za před faceliftová, plus připlatit samozřejmě, díky.
Olda523 píše:přední Fceliftová světla na e39 byly by? případně za kolik? a jsou to xenony?, kdyžtak bych mohl i vyměnit za před faceliftová, plus připlatit samozřejmě, díky.