Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

CUSTOM BUDIKY BMW E39 M5 LOOK 300KMH 8000RPM by airbone

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
airbone

#1 Příspěvek od airbone »

Na predaj mam specialne upravene budiky pre vozidla BMW E39 benzin, ktore som zhotovil popri nude.....

- komplet repasovany pristroj, nove servomotory, novy displej 100% ok
- na objednavku vyrobene "M5" look stupnice, rychlost do 300kmh a otacky do 8000 rpm, palivomer v % namiesto litrov
(samozrejme upraveny software pre spravnu realnu funkciu vsetkych ukazovatelov)
- zlte podsvietenie stupnic ako M5 (namiesto origo oranzovej)
- cerveny displej BC (cervene podsvietenie namiesto origo oranzovej)
- lakovane rucicky na cervene
- nainstalovane strieborne tacho kruzky
- preprogramovany software do tovarenskeho stavu, 0km, vynulovane kodovanie apd... - budiky je potrebne nakodovat cez system DISv44 alebo PROGMAN - vsetko prebehne automaticky, zapisu sa pozadovane kilometre a nakoduju sa podla vybavy auta
- moznost naprogramovania priamo v aute u mna (cca 15 min aj s montazou). Moznost odratania z ceny za vase stare budiky (len z FL e39).

Len vazny zaujem, cena cez SZ.

Obrázek

zhruba takto vyzeraju v tme, este s demontovanou rucickou spotrebomera:

Obrázek

foto z prestavby este s bielymi rucickami:

Obrázek
shotmann

#2 Příspěvek od shotmann »

cau kolik chces za tu pristrojovku na e39 ? :wink:
airbone

#3 Příspěvek od airbone »

chlapi, pisali ste mi viaceri dnes, ale budiky su uz davno predane. Boli aj dalsie take iste ale s OEM M5 ruckami ale tak isto isli fuc asi pred dvoma tyzdnami. Priebezne sa budu pripravovat dalsie a dalsie, ale len v ramci volneho casu ktoreho je teraz uplne minimalne..... Budem aktualizovat, no v sucastnosti nie je nic skladom, iba na diesel e38 s klasickymi stupnicami a m5 ruckami... a este nejake ine na diesel s cervenymi ruckami (lakovane) a carbon look stupnicami, ale rozsah je normalka do 250km a podsvietenie standard u oboch. Ak by niekto mal zaujem hodim foto a cenu.
Birkoff

#4 Příspěvek od Birkoff »

Byl by problém je "zhotovit" při běžné opravě pixelů? Mám totiž budíky na opravu displaye tak proto se ptám.
airbone

#5 Příspěvek od airbone »

Nebol by problem, no zavisi to od toho ake mas tie povodne budiky (SW verzia). Niektore starsie sa nedaju takto spravit.

Posledne co som robil, boli naozaj pekne s origo M5 ruckami a displejom na bielo, ale predali sa uz pred dvoma tyzdnami do DE:

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
neosek

#6 Příspěvek od neosek »

Tak takovéto budíky bych se nechal i já líbit :-)
Moc hezká práce. Kdyby byly nějaké na e39, M5 look - koupil bych. Kdyžtak dej vědět. Díku díík
:twisted:
BMWX5power

#7 Příspěvek od BMWX5power »

Ahoj, měl bych zájem o ty M5 look budíky, mám e39 540i předfacelift. Měl bych konkrétně zájem o budíky v režimu jako "nové" se stavem 0km.

Jaká by byla cena ? děkuji

Petr
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Majkl328
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Majkl328 »

A co na 530d šel by takhle poladit otáčkoměr? A jaká byla cena cca? Moc pěkná práce to je.
Odpovědět