Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 Mpaket - nadkolí/podběhy

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Zpráva
Autor
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od illa-illa »

Nové E39 L+P plast nadkolí / podběhy navazující pod přední nárazník (Mkový)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

kvalita se s originálem sice srovnat nedá, ale naštěstí ani cena :D .. a funkci určitě splní ;)

Cena 600Kč za pár

774 036 428
Perunwit

#2 Příspěvek od Perunwit »

chci upozornit prodejce ale i kupce, že jestli je toto kopie, jako jsem si koupil v Kelly, tak je to naprosto nepoužitelné. Není kam uchytit teploměr, rozměrově to nesedí a to ani na díry pro šrouby, nechává to mezeru 3cm mezi nadkolím a nárazníkem. Vyhozené love.
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Daudgen »

To perunwit: Nesouhlasím. Podívej se do sekce klubová auta uživatel čmelák je použil a po malých úpravách mu tam sedí. Jestli u tebe nebude problém ten fake M-paket, kterým sis obložil celé auto.
Perunwit

#4 Příspěvek od Perunwit »

daudgen: ty bys mohl vědět, že to není jen můj případ, tohle zboží nesedělo více lidem...
BMWX5power

#5 Příspěvek od BMWX5power »

Jak malý děti :wink:

Sedí to v pohodě, mohu potvrdit
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Risa525

#6 Příspěvek od Risa525 »

absolutně nesedí!!!odzkoušeno!!ani nemají ty těsnící postranní gumy!!!

Kdo chce vyhodit prachy at' si je koupí :wink:

Navíc se mi zdá, že jsem dával 280,- za kus!!

EDIT: mám originál nový M-nárazník!!!
Perunwit

#7 Příspěvek od Perunwit »

zbytečné se hádat, asi jsem neměl nic psát :)
Risa525

#8 Příspěvek od Risa525 »

Perunwit píše:zbytečné se hádat, asi jsem neměl nic psát :)
asi záleží na jakej narazíš kus, věřím tomu že u některého kusu budou díry sedět...ale

pokud se musí dobastlovat držák na čidlo teploty a gumové boční těsnění (za přepokladu že to máte odkud vzít) tak je to pro mě bastl!!! A to na BMW nepatří!!! :oops:
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od illa-illa »

Chlapci děkuji za věcné připomínky, tohle zboží z Kelly nemám a nevím v jaké kvalitě byly ty vaše.. (btw díval jsem se a v Kelly tyhle plasty stojí 360kč s dph za kus).
Já osobně je na autě neměl, ale po přiložení to nevypadá že by měl být problém namontovat.

A jestli je pro někoho tak velký problém "posunout díru" v plastu... :roll: tak samozřejmě může pořídit nové origo BMW, které stojí v páru přes 4000 s dph... :roll: :)

Myslím že tohle je lepší řešení než tam mít díru, hlavně pro někoho kdo si dodělá M nárazník a originály nemá k dispozici nebo nemá 4ku navíc na nové origa ;)
Risa525

#10 Příspěvek od Risa525 »

pokud máš dobré "páky" tak pořídíš kus za cca 1300,- (bez dph a po slevě) a to není tak šílené...

jak třeba nahradíš ty těsnící postranní gumy? viděl si origo plast?
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od illa-illa »

Risa525 píše:pokud máš dobré "páky" tak pořídíš kus za cca 1300,- (bez dph a po slevě) a to není tak šílené...

jak třeba nahradíš ty těsnící postranní gumy? viděl si origo plast?

Nic nahrazovat nebudu ani nemusím, origo plasty jsem viděl dokonce na jednom mém voze.. nic ti nenutím ani nikomu jinému a tvé dobré páky ti samozřejmě přeju, cena zajímavá a šílená není..
Každému kdo na to má určitě doporučuji originál o tom žádná..

Za tvé věcné připomínky jsem ti poděkoval i tvému kolegovi a nic Vám nevyvracím, ale dále bych Vás poprosil o přesun do nějaké diskuze k diskuzi určené :)
burner

#12 Příspěvek od burner »

Sorry, nechci ti narusovat inzerat, ale ty z kelly jsou fakt sracky a po sleve me vychazeji asi na 250,- (A ty tvoje jsou zcela evidentne to samy)...Nevim kam se tenhle klub v posledni dobe ubira, ale kdo nema na to aby ty auta servisoval at se na to vysere...Ja radsi posetrim dyl, nez abych kupoval zcela bezpredmetnej kus plastu...A mel by to tak delat kazdej kdo si dal tu praci a zaregistroval se tady z lasky ke znacce...Sorry za OT
stawros
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od stawros »

Teda ja vam do toho nechci kecat ale neni uplne jedno kdo tady co prodava? :-D kdyz to nevadi moderanorum a chce si to tu zverejnit tak ho nechte ne? Jako ja si teda taky myslel ze kdyz si clovek "nasetri" a z lasky ke znacce si koupi fungujici bawo tak si z toho nebude delat koncernovku tema srackovejma dilama..:-D ale to je kazdyho vec..;-) sorry za OT
cmelak

#14 Příspěvek od cmelak »

Je pravda že to je kus plastovýho odlitku, ale svůj účel to splní, osobně to beru jako spotřební zboží, za dva roky jsem to měnil už 2x a nedokážu si představit, že bych za ty dva roky kvůli origo nadkolí dal přes 8 tisíc, neříkám že nejsem pro kvalitu ale tato cena je dost přepísknutá na to že se to dá lehce zničit třeba když často parkujete čelem auta k obrubníku. Ty postranní gumy jsem si odvrtal a přehodil z origo nadkolí, teploměr jsem přichytil držákem z origo nadkolí, chce to trochu šikovnosti a na první pohled nepoznáte rozdíl, navíc to chrání úplně stejně. Mám obě nadkolí v kellyně po slevě za cca 400,- a dát za dva roky 800,- nebo 8000,- je pro mě rozdíl.

Až budu mít auto jako voňavku vystavenou v garáži, koupím origo odlitky za 4t.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
stawros
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od stawros »

Tak nejhorsi je ze ty origo jsou z toho debilniho plastu kterej se trha takze ja je mel na aute 2 mesice nez mi s nima otec najel na obrubnik..:-D ale zase kdyz sem videl tyhle tak sem je radsi hodil do garaze a jezdil bez nich..:-D
Batler

#16 Příspěvek od Batler »

Tak ono je rozdíl jakou E39 máte... Pokud budu mít 530i 540i v plný naloži v origo M packetu za které jsem dával 240 tisíc tak neni problém koupit nějakej plastovej vehement do podběhu za nějakej ten tisíc.
Pokud mi doma parkuje TDS které jsem koupil za 40 tisíc tak přece jenom částka 8000 tisíc neni tak příjemná.
Co komu lezete do zelí ? neni snad každého jeho věc co si na auto koupí ?
Co takhle rovnou tady na forum ZABANOVAT každého kdo si nekoupí originál díl ?
Ty nemáš originál xenon světla od helly za 20 tisíc ? vypadni baned
Vesa88

#17 Příspěvek od Vesa88 »

Tak ja mam treba faceliftovou 540i celkem v nalozi a 8000 bych za to taky nedal uz jen z principu...Nechapu jak muze stat kus cerneho plastu 8000,- To uz mi prijde i od BMW celkem troufala cena...
Risa525

#18 Příspěvek od Risa525 »

Vesa88 píše:Tak ja mam treba faceliftovou 540i celkem v nalozi a 8000 bych za to taky nedal uz jen z principu...Nechapu jak muze stat kus cerneho plastu 8000,- To uz mi prijde i od BMW celkem troufala cena...
to jsi si špatně přečetl....stojí cca 1200-1500 bez DPH kus...
Vesa88

#19 Příspěvek od Vesa88 »

A jo, ale stejne dat za to skoro 4000? To je porad raketa :) Rekl bych ze ta cena v kelly by byla prijatelna i pro ten originalni kus... :)
burner

#20 Příspěvek od burner »

Batler píše:Tak ono je rozdíl jakou E39 máte... Pokud budu mít 530i 540i v plný naloži v origo M packetu za které jsem dával 240 tisíc tak neni problém koupit nějakej plastovej vehement do podběhu za nějakej ten tisíc.
Pokud mi doma parkuje TDS které jsem koupil za 40 tisíc tak přece jenom částka 8000 tisíc neni tak příjemná.
Co komu lezete do zelí ? neni snad každého jeho věc co si na auto koupí ?
Co takhle rovnou tady na forum ZABANOVAT každého kdo si nekoupí originál díl ?
Ty nemáš originál xenon světla od helly za 20 tisíc ? vypadni baned

Ta cena je mnohem niz, a dat za ten kus plastu 1300,- neni az takova raketa...Tak nemusis mit Mpacket kdyz se ti to zda drahy...Na origo narazniky je to v poho...
Odpovědět