Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prodej E34 sedan 95

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
radokrno

#21 Příspěvek od radokrno »

noty jo něco takovýho potřebuju ale v této konkurenci se mi nedaří prodet cupátko..ale uvidime,..pěkná pětule 8)
malej dotaz jakpak to že je vidět šíbrem do vnitř??to je normal?a pokud by bylo možný fotku předního pravého lemu a kola ,spolujezdcova strana.a stejná strana zadek??pokud ne tak ne..
přeji ůspěšný prodej...
tesil

#22 Příspěvek od tesil »

Psal jsem ti SZ :wink:
Dresic

#23 Příspěvek od Dresic »

radokrno píše:noty jo něco takovýho potřebuju ale v této konkurenci se mi nedaří prodet cupátko..ale uvidime,..pěkná pětule 8)
malej dotaz jakpak to že je vidět šíbrem do vnitř??to je normal?a pokud by bylo možný fotku předního pravého lemu a kola ,spolujezdcova strana.a stejná strana zadek??pokud ne tak ne..
přeji ůspěšný prodej...

dík, šíbrem jde vidět dovnitř protože je otevřenej ne? :-D je to dvoupolohovej přece( bu'd celej zasuneš, nebo necháš jen to "křidýlko vyklopený")...fotit se mi to fakt nechce, jeslti jde o korozi tak žádná není, jestli se ti to zdá trochu klesnutý ten zadek, tak to jsem fotil ještě s tažným...teď už je sundaný, takže zadek se o něco zvedl.. nebo o co jde?
tesil

#24 Příspěvek od tesil »

ja myslim, ze stejne zamluveno, ne? :wink:
Dresic

#25 Příspěvek od Dresic »

tesil píše:ja myslim, ze stejne zamluveno, ne? :wink:

jasný máš rezerve :) jen sem to chtěl uvíst na pravou míru ...
radokrno

#26 Příspěvek od radokrno »

v poho šlo o to klesnutí..a ten šíbr....nebudem to rozebírat,vypadá dobře pokud i dobře seje i přes ten počet km tak no problemo a hurá do prodeje ono za takovou cenu je to výhra, je to radost z jízdy,pěkný měkký bavorácký svezení ,teda pokud neni dávanej sport podvozek,to pětkám prý moc nesvědčí a nejen těm?? jistota bezpečí kdyby někdy někam do někoho,či někdo do tebe 8) přeji pohodový prodej a štastnému majitely hooodně km před předním víkem a i za zadním .. a at lítá ,ale při zemi!!!
diego

#27 Příspěvek od diego »

Dobrý den mněl bych zájem je možné auto vidět odkad jste?
Dresic

#28 Příspěvek od Dresic »

diego píše:Dobrý den mněl bych zájem je možné auto vidět odkad jste?

zdravím, do neděle je auto zamluveno
METAXA

#29 Příspěvek od METAXA »

Ahoj chtel jsem se optat zda jsi uz prodal?diky popripade kolik ma E34 na kouli nosnost diky Tomas
Dresic

#30 Příspěvek od Dresic »

METAXA330d píše:Ahoj chtel jsem se optat zda jsi uz prodal?diky popripade kolik ma E34 na kouli nosnost diky Tomas

čus neprodal jezdím s ním denně ale ted pujde přes zimu do garaže a kupuju golfa tak uvazuju o prodeji možná. má 1900kg
bajza

#31 Příspěvek od bajza »

čau za 34000 kč ho koupím,jsem z Prostějova a ty?
Dresic

#32 Příspěvek od Dresic »

bajza píše:čau za 34000 kč ho koupím,jsem z Prostějova a ty?

Čus, hele někdo mi inzerát aktualizoval, jinak já ho teďka nenabízel. Auto jsem nabízel ještě před prázdninama...od té doby denně jezdím,aktuálně mám najeto něco přes 440 000km, jsou tam nový tapecy s dřevěným obložením, a nová roletka zadního okna, nový zadní destičky, novej olej 10w 40, olejový filtr, vzduchovej filtr, olej v převodovce a olej v diferencíálu, nový žhavící svíčky + plus natřel sem spodek tlumexem proti korozi. . . . teďka jsem koupil golfa tak bawko dávám na zimu do garáže přes zimu s ním nejezdím a dávám ho do kupy.. a podle toho taky vypadá.
Čeká ho výměna tlumičů a kolem co k tomu patří, jinak je auto bez problému a ani jedinkrát mě nezradilo!!!

Tak pokud jsme předtím za něj chtěl 39 000kč, tak vzhledem k výše uvedeným investicím ho nedám za 34 000kč...

Jinak ho ani prodat nechci, jen vidím že je dost zájemců, tak jen pokud by byla zajímavá nabídka, nebo výměna za jiný auto!
Jo a jsem z Olomouce.
Přílohy
vnitro
vnitro
3.JPG (78.45 KiB) Zobrazeno 1646 x
s foliema
s foliema
2.JPG (90.68 KiB) Zobrazeno 1648 x
bajza

#33 Příspěvek od bajza »

jj chápu.
Odpovědět