rad bych vsechny durazne varoval pred timto inzerentem, bytem v rakovniku a s telefonem 722 208 026! pres tyden ho nahanim a vzdycky tam byl nejaky problem, sliby, vymluvy... je z toho az docela vtipna historka, kdo se chce zasmat tak prosim:
nejprve mel cestu do prahy kam udajne vezl matku na nejake vysetreni - kdyz jsem tam chtel iniciovat schuzku, bylo mi receno ze jede jinym autem, protoze cituji! "to moc zere a maminka mi neda na benzin" ?!?!

fajn, nabidl jsem tedy ze cestu uhradim, at pan neni skodny - nakonec par hodin predem zruseno udajne pro zlomeni ruky, skoda objednaneho technika ktereho jsem musel i tak zaplatit, ale budiz - stane se
telefonicky jsme tedy domluveni na opakovanem setkani v praze na sobotu, technik opet preobjednan... pan v patek posle smsku ze mu nekdo volal a prijede se na auto v nedeli podivat, takze nic nikam vozit nebude a jestli chci, tak at si pro to dojedu

krome toho ze me to vytocilo jsem s tim absolutne nepocital a nemel tak ani zajistene auto na dojeti, ktere jsem nakonec sehnal a chtel po panovi adresu
od te doby nereaguje, telefony nebere (cca 7x), sms ignoruje...zhruba pred pul hodinou mi to zvedla zena s tim ze manzel uz spi a auto je prodane

po hlase mu bylo cerstve 18, chovanim a jednanim at se na me nikdo nezlobi snad 12, fakt si rikam kde je to povestne pevne slovo chlapa

nakonec jsem rad ze tu adresu neposlal, protoze bych tam musel zajet a jeste by to spatne skoncilo... a ze by mi to za to stalo! to ze psal pouze smsky a neumel zavolat asi nikoho neprekvapi
reg