Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prodám BMW 528i, e39, !!!! 80 000,- !!!!

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
Kentaur

#21 Příspěvek od Kentaur »

Hmm, tak to fakt nevim, palubni PC mi ukazuje stejne hodnoty jako hodnoty spocitane pri tankovani, takze nevim, asi mam zazracne auto jezdici na vzduch :D.......kdyz chci, tak se dostanu i pod 7 bez problemu............a kdyz k tom jeste vemu, ze mam vzadu gumy 255/40 R17 a vpredu 235/45 R17 bych mel mit asi vic, nez na nejakych uzkych :oops:
pitbulls

#22 Příspěvek od pitbulls »

akt , vážně nikdo
regcz

#23 Příspěvek od regcz »

rad bych vsechny durazne varoval pred timto inzerentem, bytem v rakovniku a s telefonem 722 208 026! pres tyden ho nahanim a vzdycky tam byl nejaky problem, sliby, vymluvy... je z toho az docela vtipna historka, kdo se chce zasmat tak prosim:

nejprve mel cestu do prahy kam udajne vezl matku na nejake vysetreni - kdyz jsem tam chtel iniciovat schuzku, bylo mi receno ze jede jinym autem, protoze cituji! "to moc zere a maminka mi neda na benzin" ?!?! :blink: fajn, nabidl jsem tedy ze cestu uhradim, at pan neni skodny - nakonec par hodin predem zruseno udajne pro zlomeni ruky, skoda objednaneho technika ktereho jsem musel i tak zaplatit, ale budiz - stane se

telefonicky jsme tedy domluveni na opakovanem setkani v praze na sobotu, technik opet preobjednan... pan v patek posle smsku ze mu nekdo volal a prijede se na auto v nedeli podivat, takze nic nikam vozit nebude a jestli chci, tak at si pro to dojedu :!: krome toho ze me to vytocilo jsem s tim absolutne nepocital a nemel tak ani zajistene auto na dojeti, ktere jsem nakonec sehnal a chtel po panovi adresu

od te doby nereaguje, telefony nebere (cca 7x), sms ignoruje...zhruba pred pul hodinou mi to zvedla zena s tim ze manzel uz spi a auto je prodane :D po hlase mu bylo cerstve 18, chovanim a jednanim at se na me nikdo nezlobi snad 12, fakt si rikam kde je to povestne pevne slovo chlapa :evil: nakonec jsem rad ze tu adresu neposlal, protoze bych tam musel zajet a jeste by to spatne skoncilo... a ze by mi to za to stalo! to ze psal pouze smsky a neumel zavolat asi nikoho neprekvapi

reg
Odpovědět