Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 530d automat e60+zimní kola k autu+nosiče Thule

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
sportmen

#1 Příspěvek od sportmen »

Přesné typové označení vozidla: BMW e60 530d
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 2004
Objem válců: 2999
Výkon: 160kW
Druh paliva: nafta motorová
Barva: modrá orientblau metallic
Počet najetých kilometrů : 201000km
Stav vozidla: TOP STAV, Auto po velkém servisu, výměna ramen vpředu i vzadu, výměna kotoučů, brzdových destiček, tlumičů, skoro nové letní pneu,auto bez počátečních investic, vše doložím fakturou a servisní knížkou.cena oprav 60t.kč
Platnost STK: 11/2010
Cena: 409000Kč-dohoda
Popis výbavy: béžová kůže, vyhřívané přední sedačky, M volant, multifunkční volant, elektricky nastavitelný volant, senzor světěl, senzor deště, elektricky nastavitelné přední komfort sedačky s pamětí a opěrákem krku, i-drive s navigací professional DVD, CD radio, ABS,ESP,lichtpaket,držáky nápojů,loketní opěrka vpředu i vzadu, hlasové ovládaní, sklopné zadní sedačky, 4x el. okna, tempomat,skivak,tažné zařízení-bylo používáno původním majitelem na nosič kol.
Popis provedených oprav: žádné
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: žádné
Kontakt: SZ, email: jura.jedlicka@seznam.cz
Foto: http://bmw530dprodej.rajce.idnes.cz/200 ... BMW_530_d/
caknakis

#2 Příspěvek od caknakis »

Možná by bylo fér napsat že nefunguje navigace, ať se někdo další zbytečně jako já neptá, proč je na skle přenosná navi.... :(
sportmen

#3 Příspěvek od sportmen »

Trefná poznámka od člověka, který když nabízí své auto, neukáže ani jednu fotku. Prý je to podle něho zbytečné. Jak je vidět, tak u ostatních nabídek si fotky prohlídne rád i se všemi detaily. Navigace není funkční a ani jsem to nikdy neřešil, protože je to pro mě naprosto zbytečné. Při prodeji mi prodejce řekl, že to chce nové DVD. Nejsem z těch, kdo bude shánět kradený software...,zřejmě narozdíl od pana "upozornovatele".Měl jsem Tomtoma, který je bezchybný, tak nevím, proč bych utrácel za nové DVD, stejně navigaci využívám tak 1x do měsíce.Tomtom dám k autu samozřejmě zdarma.Jestli si takovéto auto chcete koupit kvůli navigaci a je Vám jedno, že je auto po velkém servisu s výměnou velké části mechanických dílů za nové, tak prosím.
darkbug

#4 Příspěvek od darkbug »

sportmen: tak bud ti ta mechanika pise at tam das map dvd nebo mas spatnou dvd mechaniku? Docela podstatny rozdil pri cene DVD professional zarizeni.
sportmen

#5 Příspěvek od sportmen »

Píše to "prosím vložte Dvd map" Biite DVD map einlegen, můžu zdokumentovat fotkou.
caknakis

#6 Příspěvek od caknakis »

Vážený pane, máte pravdu v tom, že mi do toho nic není, ale kdyby auto které jsem inzeroval mělo takovouto závadu, tak bych určitě nepsal Závady - nedostatky - žádné.... To se na mě nezlobte, ale tohle je prostě podraz. Fota jsem nedával, protože mi bohužel jedno inzerované auto ukradli, tak jsem vyučený, ale na druhou stranu jsem napsal jak si stojí technický stav a zájemce jsem na všechno hned upozornil a nečekal až si na to přijdou sami. Nechci se tady s Váma hádat, nemám to zapotřebí. Jen jsem napsal to co Vy jste možná zapomněl, nebo nepovažoval za důležité. Přeji pěkný den a brzký prodej.
sportmen

#7 Příspěvek od sportmen »

Vážený, nebo spíše nevážený pane. Jste velice laskav, že jste upozornil na tento nedostatek v mém inzerátu. I když jsem Vám situaci vysvětlil v soukromé SZ, přesto jste napsal na forum. Jistě s tím nejlepším úmyslem. Proč jste to nenapsal do soukromé zprávy. Navíc nevím o jaké závadě píšete. To, že nechci shánět kradené DVD? Tak jak jste mi napsal do SZ, že to pro Vás není žádný problém?Já bych to v inzer. opravil. Prostě závist je blbá vlastnost, že? Kdybych byl neseriozní, choval bych se jinak a nevystavil bych na net hodně fotek.Navíc jsem do auta investoval nemalé prostředky, aby bylo při prodeji v pořádku.Nemám zájem se s někým po prodeji dohadovat. To, že Vám auto ukradli kvůli fotkám je krásná pohádka. Spousta aut se krade na internetu přes fotky haha....Mimochodem, auto už je zadané a čeká na vyřízení leasingu. [/b]
Odpovědět