Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E46 320D nove foto 130tis!!!
Přesné typové označení vozidla:E46 320D
Druh karoserie:sedan
Rok výroby:1999/model 2000
Objem válců:
Výkon:100kw
Druh paliva:nafta
Barva:červená
Počet najetých kilometrů.172 000
Stav vozidla:dobre
Platnost STK:05/2011
Cena:130000 + dohoda
Popis výbavy:aut.klima,radio na CD,el.okna přední.atd.
Popis provedených oprav:nedávno dělané kotouče + destičky - v zadu ATE ve předu BOSCH, dale nove silentbloky na zadních ramenech, nové ložiska, nový startér, nový alternátor, dělané aleje filtry atd
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:chybí klíč origo..měl sem jen dva a oba sem stratil:( mám jen servisní
Kontakt:775/680965
Foto:
Druh karoserie:sedan
Rok výroby:1999/model 2000
Objem válců:
Výkon:100kw
Druh paliva:nafta
Barva:červená
Počet najetých kilometrů.172 000
Stav vozidla:dobre
Platnost STK:05/2011
Cena:130000 + dohoda
Popis výbavy:aut.klima,radio na CD,el.okna přední.atd.
Popis provedených oprav:nedávno dělané kotouče + destičky - v zadu ATE ve předu BOSCH, dale nove silentbloky na zadních ramenech, nové ložiska, nový startér, nový alternátor, dělané aleje filtry atd
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:chybí klíč origo..měl sem jen dva a oba sem stratil:( mám jen servisní
Kontakt:775/680965
Foto:
- Přílohy
-
- P240709_15.52[01].JPG (71.7 KiB) Zobrazeno 2793 x
-
- P9110059.JPG (116.09 KiB) Zobrazeno 2793 x
-
- P9110056.JPG (119.22 KiB) Zobrazeno 2793 x
-
- 19072010539.jpg (188.41 KiB) Zobrazeno 2793 x
-
- 24042010427.jpg (122.31 KiB) Zobrazeno 2793 x
Tak pěkně vypadá to jo, ale to každé umyté auto jenom mě překvapujou dvě věci.
1. k čemu je dobrej ten špagát na fotce motoru, který vede od nárazníku k víčku chladiče?? že by přidržoval utržený nárazník??
2. píšeš že jsi ztratil oba klíče a že máš pouze ten servisní...pokud se nepletu, tak servisní klíč je ten plastovej s kterým auto pouze odemkneš??
1. k čemu je dobrej ten špagát na fotce motoru, který vede od nárazníku k víčku chladiče?? že by přidržoval utržený nárazník??
2. píšeš že jsi ztratil oba klíče a že máš pouze ten servisní...pokud se nepletu, tak servisní klíč je ten plastovej s kterým auto pouze odemkneš??
Jay-P píše:Tak pěkně vypadá to jo, ale to každé umyté auto jenom mě překvapujou dvě věci.
jo drží názazník ale už je tam novej rejpale...
a auto s tím klíčem startuju jak myslíš že jezdím???asi to tlačím před sebou!
slosik5 píše:Jay-P píše:Tak pěkně vypadá to jo, ale to každé umyté auto jenom mě překvapujou dvě věci.
no tak třeba znám pár lidí, kteří k ježdění nepotřebujou klíč ani jeden....stačí vědět co a jak...a od těch bych nákup auta nedoporučoval.

Jay-P píše:slosik5 píše:Jay-P píše:Tak pěkně vypadá to jo, ale to každé umyté auto jenom mě překvapujou dvě věci.
no tak třeba znám pár lidí, kteří k ježdění nepotřebujou klíč ani jeden....stačí vědět co a jak...a od těch bych nákup auta nedoporučoval.
tak to ja nejsem..startuje to normálně klíčem
Hele, proč nemáš vzadu v nárazníku tu lištu? A co bylo s tím předním, že se musel přivázat špagátem? A je k tomu serviska? Celkem mě překvapuje, že je tam je měněný starter i altík při 170 tis. Bylo bourané? Nebo sis jen nechal lakovat nárazníky? Měl bys to trochu upřesnit, jinak si zbytečně odrazuješ případné zájemce, protože celkově to auto vypadá v té červené moc pěkně. 

hertz1 píše:Hele, proč nemáš vzadu v nárazníku tu lištu? A co bylo s tím předním, že se musel přivázat špagátem? A je k tomu serviska? Celkem mě překvapuje, že je tam je měněný starter i altík při 170 tis. Bylo bourané? Nebo sis jen nechal lakovat nárazníky? Měl bys to trochu upřesnit, jinak si zbytečně odrazuješ případné zájemce, protože celkově to auto vypadá v té červené moc pěkně.
no ten špagát to držel protože sem to urval o vysoký patník ale byl to jen nárazník respektive ta spodní lišta na něm a svařovat sem to nechtěl radši sem dal novej..ta zadní lišta tam není protože sem delal generální uklid auta a mel sem tak kolem te lišty kamínky a bordel(listí atd.)tak sem ji sundal...dam sem nové fotky...altík sem repasoval proto že mi tam praskla nějaká hadička na olej nebo co a tekl mi na to asi týden olej a altík se zapekl...starter odešel no to nevim proč to se stává...jinak auto je vážnne moc hezke...chce to vidět