Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw coupe 328i M-paket
No, shanet ti nic nebudu... Ale muzu ti ukazat svoje, abys videl, ze lze koupit pekne auto za peknou cenu, akorat ja mam teda e46, nevadi ?
Jinak pokud jsi 3 roky zpet koupil za 200, tak soucasna cena do tech 100 tisic je podle mne odpovidajici.
Debatu o cene bych asi ukoncil, vetsina lidi si asi mysli to co ja a kdo by toto auto za 150 tisic koupil, tak tomu bude muj nazor stejne ukradeny, a jeste si o mne neco nehezkeho pomysli....
Jinak pokud jsi 3 roky zpet koupil za 200, tak soucasna cena do tech 100 tisic je podle mne odpovidajici.
Debatu o cene bych asi ukoncil, vetsina lidi si asi mysli to co ja a kdo by toto auto za 150 tisic koupil, tak tomu bude muj nazor stejne ukradeny, a jeste si o mne neco nehezkeho pomysli....
ja bych to schrnul takto:clovek kterej se diva na rok auta nikdy toto neoceni,ale clovek ktery toto schani a vi co stoji penez takovi auto vypiplat tak bude tohle brat vsema deseti!jasnej priklad sou auta v nemecku tam se hledi na stav vybavu a urcitou vyjimecnost taky dle toho tam za ni zaplatis protoze nemuzes srovnavat 328 s cenou 320 a m3 je samo sebou zase uuuplne jinde.a zajimalo by me co mas ty za supr kousek za nizkou cenu to se zase prijet podivat na moje za ktery sem si ja nemalo zaplatil a vim ze se mi to vyplatilo............
Vyjimecnost ? To je prave taky jeden z duvodu, proc se mi ta cena nezda, co je na tom aute vyjimecneho ?
Ale to je jedno, uz to neresme. Ja moc dobre z vlastni zkusenosti vim, jake to je koupit auto, pravidelne jej servisovat (na stav sveho auta si potrpim) a pak po nejake dobe prodat... Ale tak uz to proste chodi.
Jinak prodavajicimu samozrejme preji, at rychle a dobre proda, nejepe za cenu, jenz si predstavuje.
Jestli se nemylim, tak 29.9. ma byt v Brne sraz, ja se tam nejspis objevim, tam se muzes na ten muj super kousek podivat a zhodnotit, jestli jsem koupil plecku tesne pred smrti ci nikoliv.
Ale to je jedno, uz to neresme. Ja moc dobre z vlastni zkusenosti vim, jake to je koupit auto, pravidelne jej servisovat (na stav sveho auta si potrpim) a pak po nejake dobe prodat... Ale tak uz to proste chodi.
Jinak prodavajicimu samozrejme preji, at rychle a dobre proda, nejepe za cenu, jenz si predstavuje.
Jestli se nemylim, tak 29.9. ma byt v Brne sraz, ja se tam nejspis objevim, tam se muzes na ten muj super kousek podivat a zhodnotit, jestli jsem koupil plecku tesne pred smrti ci nikoliv.
ok ja tam taky budu.jinak 328 neni nijak vyjimecna ale je to jedina alternativa jak byt co nejblis m3 e36 za rozumnej peniz pak uz nezbyva nez si tu m3 koupit ale v tomto stavu za dvojnasobek a o tomhle je tento problem!bud si nekdo koupi nic moc stav a zahuci mu do toho 100tis coz neni problem nebo si koupi hotovi auto relativne bez investic.jen auto s peknym puvodnim lakem je problem sehnat a jen lak pocitej 30-40tis a kde mas zbytek........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
petabmw píše:presne tak sou tady dva druhy lidi:1 fandove a lidi co vedi oc jde.2lidi co vyjou kulovi a berou to jako spotrebni vec a kus plechu a stema to nema cenu se o necem bavit
ale pravdu má každej trochu

edit : německo je uplně jinej trh než ČR , tak nemotat jabka s hruškama

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
petabmw píše:no problem je v tom ze by to chtel kazdej jen nikdo nema love a jen proto to neznamena ze je predrazeny!holt u nas kdo nema na neco tak to hned pomlouva protoze je nasranej ze to nemuze mit tim nemyslim nikoho v tomto tematu ale vseobecne skodny kecali do ruznych inzerci tady na klubu
ja tady kazišuka nevidím , jen OT o ceně

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si taky myslím, že by se o tom v inzerátu psát nemělo, je to každého věc za kolik to prodává
Jsou tady 3 stánky plků o ničem ... a auto má stále doma, pochybuji že se na něj přijel vůbec někdo podívat. A nejvíc křičí asi nejvíc ty, co viděli BMW v televizi a doma mají sotva na rohlíky
Napíšu to narovinu, myslím nečleny, ty tříkoláře, prdlavky atd.
A nekoupili by ho i kdyby bylo za těch 80k
To je opravdu takový problém do toho inzerátu nekrafat ? Víte co je tady předražených aut a nereaguji na to ? I když nejsem potencionální zájemce. A když jsem bawko scháněl a bylo drahé, předražené, tak jsem to nechal být. Ať si to každý prodává třeba za milión
Být MOD, po první výstraze už jste všichni na BLACK LISTU

Jsou tady 3 stánky plků o ničem ... a auto má stále doma, pochybuji že se na něj přijel vůbec někdo podívat. A nejvíc křičí asi nejvíc ty, co viděli BMW v televizi a doma mají sotva na rohlíky

A nekoupili by ho i kdyby bylo za těch 80k

To je opravdu takový problém do toho inzerátu nekrafat ? Víte co je tady předražených aut a nereaguji na to ? I když nejsem potencionální zájemce. A když jsem bawko scháněl a bylo drahé, předražené, tak jsem to nechal být. Ať si to každý prodává třeba za milión

Být MOD, po první výstraze už jste všichni na BLACK LISTU

patriot píše:A nejvíc křičí asi nejvíc ty, co viděli BMW v televizi a doma mají sotva na rohlíky![]()
Napíšu to narovinu, myslím nečleny, ty tříkoláře, prdlavky atd.
A nekoupili by ho i kdyby bylo za těch 80k![]()
Predpokladam, ze tim jsi mj. myslel i mne, na rohliky mam a na to BMW dokonce taky, vsak to neni tak davno co jsem si jedno pekne koupil, nasel jsem jej prave zde na klubu (nikde jinde snad ani nebylo inzerovano mam takovy dojem). Uz tam tehdy jeden zajemce predemnou byl, dost mozna nekdo z tech tvych platicich clenu, jenze ten nemel penize, mimochodem, myslim si, ze je dost... rekneme... nevhodne se jit podivat na auto, jenz prodava soukroma osoba a nemit vyresene finance. Takze nakonec, ja, prdlavka jsem si auto prohledl, svezl jsem se a hned pote jsem se s prodavajicim dohodl ze ho beru, penez jsem mel na auto dost jak na ucte v bance, tak i v hotovosti.
Jinak pokud jsem zde v roli kupujiciho, tak ja jsem naopak rad, kdyz se nekdo k nejakemu inzeratu vyjadri, at uz jakkoli, nejsem nesvepravny a dokazi si to nejak prebrat.
Jestli se nemylim, tak toto je diskusni forum, ne ? Tak se tu diskutuje, no...