Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw coupe 328i M-paket
-
- Kontaktovat uživatele:
mfh píše:
Predpokladam, ze tim jsi mj. myslel i mne, Jestli se nemylim, tak toto je diskusni forum, ne ? Tak se tu diskutuje, no...
Myslel jsem to všeobecně, nikoho jsem nekonkretizoval

Ano, je to diskusní fórum, ale hlavně je to vlákno prodej BMW

Prostě to sem nepatří, to je celé ...

-
- Člen Klubu
mfh píše:Jestli se nemylim, tak toto je diskusni forum, ne ? Tak se tu diskutuje, no...
Takže to "MFH": za prvé si přečti tohle >> http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=68983
Nevim co s těma 33 příspěvkama se tady v inzerci snažíš dokazovat. Vidím, že nic nechceš kupovat ani neprodáváš.. Prošel jsem si ty tvoje příspěvky a v polovině případů se jenom snažíš mudrovat ostatním do jejich inzerce. To je celkem nulový přínos nám fórum. Nevím co dělá MOD, asi už to nestíhá mazat..
ok, pravda, tak ja tedy tez ustupuji... Ano, jsem aktivni jen v inzerci, z prosteho duvodu - chtel jsem koupit BMW, to uz jsem tu koupil, takze tedy za toto dekuji a sbohem
EDIT:
pepik5: pokud zde prodavas auta s cenou prestrelenou o 50% oproti realne hodnote, tak se nemuzes divit, ze neprodas... Tak uz to proste je, auto je spotrebni vec jako kazda jina. Zvlast kdyz je tu rec o nemeckem ekvivalentu oktavky (tim myslim rozsireni, nikoliv techniku). A to prosim rikam jako majitel 3er BMW a clovek, ktereho auta bavi. Jenze ja narozdil od nekterych jsem nohama na zemi a dokazi pochopit, ze realita je zkratka takova jaka je. A par "fandu", jenz se vozi v x let starych ojetinach po x majitelich na tom nic nezmeni.
Omlouvam se, pokud jsem se tim nekoho dotknul, toto je jen muj osobni nazor, nikomu jej nevnucuji.
Tak toto byl muj posledni prispevek, vic uz k tomu nemam co rict a jak uz jsem rekl - ustupuji.

EDIT:
pepik5: pokud zde prodavas auta s cenou prestrelenou o 50% oproti realne hodnote, tak se nemuzes divit, ze neprodas... Tak uz to proste je, auto je spotrebni vec jako kazda jina. Zvlast kdyz je tu rec o nemeckem ekvivalentu oktavky (tim myslim rozsireni, nikoliv techniku). A to prosim rikam jako majitel 3er BMW a clovek, ktereho auta bavi. Jenze ja narozdil od nekterych jsem nohama na zemi a dokazi pochopit, ze realita je zkratka takova jaka je. A par "fandu", jenz se vozi v x let starych ojetinach po x majitelich na tom nic nezmeni.
Omlouvam se, pokud jsem se tim nekoho dotknul, toto je jen muj osobni nazor, nikomu jej nevnucuji.
Tak toto byl muj posledni prispevek, vic uz k tomu nemam co rict a jak uz jsem rekl - ustupuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak se divam ze diskuze se tu celkem rozjela nevym co vas vytocilo vic ta cena nebo ten stav
včera mi volali 2 potencialni kupci jeden se na auto byl i podivat a projet
a ja jaksi zjistil ze ho s citovych duvodu nemuzu prodat
bmw je pro me srdcova zalezitost
tak tim to cely inzerat rusim byla to chvilkova nerozvažnost

a ja jaksi zjistil ze ho s citovych duvodu nemuzu prodat

panove inzerce je inzerce, uz to tu bylo snad 1654161521krat, to za jakou cenu kdo co prodava je jen a jen na nem, jestli to pro nej ma hodnotu 150 tak at prodava za 150 kdyby to pro nej melo hodnotu 90 tak bude prodavat za 90, ne? a jestli se vam cena nelibi tak si proste najdete levnejsi, proc tady diskutovat o cene? a pokud se ti ta cena nelibi a musis to vehementne nekam psat a srovnavat tak tady na to je takova sekce a jmenuje se POKEC.
a pokud mas o auto zajem a chces slevu? zeptej se prodavajicicho, kde je problem?
a pokud mas o auto zajem a chces slevu? zeptej se prodavajicicho, kde je problem?
sa-tan666 píše:no tak se divam ze diskuze se tu celkem rozjela nevym co vas vytocilo vic ta cena nebo ten stav![]()
a ja jaksi zjistil ze ho s citovych duvodu nemuzu prodatbmw je pro me srdcova zalezitost
![]()
to tu chápe určitě více lidí

Proč mě otravuješ s tím, že tvá matka je drzá a po opici?
Kdyby jsi se radši místo těch rad co se snažíš rozdávat, uvědomil že na začátku se snažil někdo něco prodat a ty začneš samozvaně soudit (i když jsi to nikdy neviděl) co má jakou cenu..
Soudím já tebe, že jsi "momentálně" postižený?
Normální člověk to pochopí hned, že prodej auta není = vyserte se mi do inzerátu, pomluvte mi auto a podělte se, se svou cennou informací za kolik si myslíte že se dá auto prodat...

Kdyby jsi se radši místo těch rad co se snažíš rozdávat, uvědomil že na začátku se snažil někdo něco prodat a ty začneš samozvaně soudit (i když jsi to nikdy neviděl) co má jakou cenu..

Soudím já tebe, že jsi "momentálně" postižený?
Normální člověk to pochopí hned, že prodej auta není = vyserte se mi do inzerátu, pomluvte mi auto a podělte se, se svou cennou informací za kolik si myslíte že se dá auto prodat...

brabus666 píše:Alois píše:brabus666 píše:to ti fakt žeru![]()
Žer si co chceš, nejlépe ty své hovna co tu sereš..
Jdi se prostě zabít a vem sebou zbytek idiotů...
opičko drzá tak mluv s matkou
je mi jasne ze ten fakujici smajlik je husta vec a ze si zakladas na drsne image, ale je nutne ho davat do kazdeho tveho prispevku ?