Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 330ci facelift ... FOTO/VIDEO

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od ROBi »

Hlavně, že tvůj příspěvek má vysokou hodnotu. Pokud o auto nemáš zájem, tak ho tu může mít klidně za milion a tobě to může být u řitní díry.

OT, ale když mě to vytáčí :lol:
antik
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od antik »

zajímavý je, že teď tady modi nefungujou aby smazali příspěvky některých koko*ů, kterým je do prodeje úplný hov*o...

ale když jsem tady psal já příspěvek, že auto i majitele znám a až na tyhle výstřelky a la kruháč se o auto stará dobře, tak to bylo do druhýho dne smazaný jako OT... tak kde je chyba?

I kdyby auto fanny prodával za mega, tak to každýmu, kdo o auto nemá zájem, může být jedno, ne?
Addis
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Addis »

Každému může být jedno cokoliv, stejně tak jako nemusí.. bohužel to není inzerát na tipcars.cz, ale na bmwklubu ... v rubrice FÓRUM ... a všichni víme k čemu je ono FÓRUM primárně určeno... nechápu proč je to tady tak agresivní, objektivní kritika je potenciálnímu neznalému kupci velmi k dobru.. :idea:
mfh

#24 Příspěvek od mfh »

Addis píše:to není inzerát na tipcars.cz, ale na bmwklubu ... v rubrice FÓRUM ... a všichni víme k čemu je ono FÓRUM primárně určeno... nechápu proč je to tady tak agresivní, objektivní kritika je potenciálnímu neznalému kupci velmi k dobru.. :idea:

Presne tak, ja jsem proto, aby se nic nemazalo, koneckoncu, vaznej zajemce uz si to snad nejak prebrat dokaze...
Fanny-bmw
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Fanny-bmw »

bawore30

#26 Příspěvek od bawore30 »

4 milinony????? Si se sekl v tom inzerátu nebo to myslíš vážně?
vrkoslavj

#27 Příspěvek od vrkoslavj »

Co to má jako bejt? Kolik to auto stojí? Nejsem žádnej znalec vašeho fóra, jenom shánim černý Ci tak by mě to zajímalo...

kdyžtak volej 777 608 876 dik
Fanny-bmw
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Fanny-bmw »

cena je jen pro šťouraly ... abych se vyhnul viz výše .. co to je za cenu a podobně ... cena jen do emailu nebo smsky ...
drakulavladimir

#29 Příspěvek od drakulavladimir »

Addis píše:Příští léto tady budeš brečet, že ti to nechce nikdo vzít za 250...

:wink: :wink: :wink: :wink:

4 mega KCS ??? dobry vtipalek :D
Odpovědět