Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E60 530D s luxusní výbavou za cenu e39

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od zavarenec »

Tak se přijeď podívat na auto a uvidíš vše co je potřeba.
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od MartyE30 »

zavarenec píše:Tak se přijeď podívat na auto a uvidíš vše co je potřeba.

Tak vinko chtěl asi vědět, aby si ho ještě předtím proklepl, což je úplně normální. Ty s tím snad máš problém?
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od zavarenec »

Jo mám. Od té doby co zde jeden člen chtěl VINko tak tu začal šířit různé paniky aniž by se mě optal...

Za tu dobu co tu je auto se na něj přijel podívat jeden jedinej člověk, kterýmu se moc líbilo. Bohužel musí řešit finance a já už auto bez zálohy nikomu držet nebudu...

Kdo přijede, at se podívá a klidně mu dám VIN
tomas-st

#24 Příspěvek od tomas-st »

Sorry ale už to že nechceš zaslat byť přes SZ nebo mail ten VIN kod docela smrdí... Ne každý bude mít s sebou na místě když se přijede podívat notebook s připojením aby si to mohl ověřit.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od patriot »

Nechci Vám do toho kecat, ale když někdo kupuje auto za "čtvrt míče", je zcela normal. že chce vidět VIN, vše si doma prověřit ... atd, a pokud mu ho prodejce neposkytne, určitě se připravuje o spoustu potencionálních zájemců a kupců :roll:

Co je za problém sem dát VIN u nabízeného auta, věřím tomu že by vše šlo potom jednodušeji ... :idea: Já osobně s VINkem nikdy problém neměl :nono:
golem

#26 Příspěvek od golem »

tomas-st píše:Sorry ale už to že nechceš zaslat byť přes SZ nebo mail ten VIN kod docela smrdí... Ne každý bude mít s sebou na místě když se přijede podívat notebook s připojením aby si to mohl ověřit.

jako bys nevedel, ze policie to zjisti hned, :mad: pripadne zvednes mobil zavolas nekomu kdo sedi na pc ..a vis..ale je pravda ze zbytecna cesta...divne ze kdyz je zajem tak nejde dat vin to je divne.... :?:
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od zavarenec »

Kdo si o něj napíše do SZ, ten ho dostane, nevidím jediný důvod veřejně poskytovat takovéto údaje o voze za "čtvrtmíče" :lol:

Nicméně prodej už mě nějak netrápí, takže kdo přijede a zaplatí ten odjede. Na mejly stylu za 200 to beru naprosto nereaguju stejně jako na SMS stejného typu. Rád poskytnu veškeré informace o voze, které vím.
orton
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od orton »

Chápu, že pan prodávající už může být nasrán s debat o hownech, ale neměl by reagovat takhle "agresivně". Auto je zajímavé, ale.....
1)promazaná historie příspěvků
2)neochota podávat jakékoli informace veřejně
3)na můj vkus trochu atakující přístup byť i na hloupé dotazy

Je to jen můj subjektivní názor, ale třeba se mýlim.
Malou radu - pokud prodej auta nehoří a je to prodávajícímu v podstatě jedno, pak cena za takový zajímavý kousek opravdu smrdí......
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od zavarenec »

Jsem opravdu unaven z těchto řečí. Není to první auto co zde inzeruji a vždy někdo dovede jenom kecat.

Cena je vícenež luxusní a není na tom nic podezřelého. Pokud se Vám zdá, že to smrdí uděláme to jinak.

Přelakuju ten kousek blaníku co je odřený a dáme cenu na 289 000kč a to už bude v pohodě ne???

Ten kdo mi zavolal že má zájem, tak se zjistil vše co potřeboval vědět... Stačí zvednou telefon a můžeme se bavit. Za 5min hovoru Vám řeknu o autě úplně vše (to co je zde napsaný).

Mě se pouze líbí názory lidí, kteří nemají ani z poloviny také auto, zájem také nemají, auto ani neviděli, ale pořád jenom rejpou.

Příspěvky byly promazány protože to tu dělal pěknej nesmysl a rozvíjela se tu debata úplně o ničem.

Auto je plně pojízdné, spolehlivé a krásné. Ten kdo se přijede podívat tak sám zjistí, že za tu cenu to nejde nekoupit. Bohužel zatím přijel pouze jeden člověk, kterýmu jsem to držel měsíc - výsledek NIC, neozval se, nereaguje.

Další člověk co přijel, auto viděl, projel se s ním a bylo... co bude dál netuším.

A to bylo vše, kdo se za tu dobu přijel na auto podívat...

Další zájemci chtěj pouze fotky a nabízejí nesmysly... auto prodat nemusim, takže je mi to úplně jedno... :lol:

Spíš mě zaráží, že kdybych ho tu dal od začátku za 280tis na nikdo neřekne ani slovo...

CENA JE MINIMÁLNÍ A TAKY KONEČNÁ !!!!

Ten kdo to koupí, tak zjistí že to byl kup jeho života. Takhle vybavenou e60 za takový srandovní prachy nesežene... (před půl rokem jsem za takovou cenu kupoval 530d e39 ze stejnýho roku) :lol:
orton
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od orton »

proti tomu žádná, ale když ho nepotřebuješ prodat, tak ho nedávej takhle pod cenou...

btw...třeba tu v diskuzi jsou lidé, kteří mají lepší auto, akorát se tím nechlubí...Já když svou 5-ku kupoval....tak mam představu o cenách....proto mi to prostě je divný-sorry jestli se tě to dotklo na tvém nejcitlivějším místě 8O
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od zavarenec »

orton píše:proti tomu žádná, ale když ho nepotřebuješ prodat, tak ho nedávej takhle pod cenou...

btw...třeba tu v diskuzi jsou lidé, kteří mají lepší auto, akorát se tím nechlubí...Já když svou 5-ku kupoval....tak mam představu o cenách....proto mi to prostě je divný-sorry jestli se tě to dotklo na tvém nejcitlivějším místě 8O

Ne v pohodě. Nedotklo se mě to. Já se tu taky nechlubim autem. Pouze jsem dal inzerát.

Původní myšlenka byla taková - nadělit někomu e60 za cenu, kterou se může chlubit jakej udělal super kauf. A věřte že by spousty lidí čučelo co koupil a za kolik.... Když ho nedám pod cenu, tak ho neprodám...

Nicméně prodat nemusim, už jsem se s tim nějak smířil, takže budiž... Když nikdo nechce, nutit mu to nebudu.
brabus666

#32 Příspěvek od brabus666 »

pořád opakuješ super cena, ano je dobrá nikoliv super. Auto má najeto 300 000 km a barva je taky divná. Když bude v bazaru bude stát o 15-20tis víc ....
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od zavarenec »

brabus666 píše:pořád opakuješ super cena, ano je dobrá nikoliv super. Auto má najeto 300 000 km a barva je taky divná. Když bude v bazaru bude stát o 15-20tis víc ....

Cena je SUPER. A barva je věc názoru.

V bazaru bude ALE - kůže anatomy v ele? uni ovladač na garáž ? hlasové ovládání ? el. skopný zrcátka ? PDC vpředu a vzadu ? vyhřívaný sedačky vzadu?

A ten z bazaru bude mít najeto kolik ? :lol:

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -5/8382030
stejnej rok, stejný km, o něco blejskavější a výbava ? Holota.... Cena o 20 dražší :lol:
Atila

#34 Příspěvek od Atila »

zavarenec píše:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/rada-5/8382030
stejnej rok, stejný km, o něco blejskavější a výbava ? Holota.... Cena o 20 dražší :lol:

Cenu na sauto.cz bych u auta z bazaru asi neresil, protoze ta vetsinou nema nic spolecneho s cenou prodejni. Dneska kdyz dorazis do bazaru tak dvacet tricet tisic sleva je u auta pres dveste celkem minimum.
kouBaMW

#35 Příspěvek od kouBaMW »

nam treba bazarnik neslevil ani tisicovku, kdyz sme kupovali skodovku za 185tis, nesnasim bazary :evil: :lol:

to je zas otecek :oops:
Kempes

#36 Příspěvek od Kempes »

Kámo mám auto čtyřikrát drahžší než je to tvoje, co prodáváš, takže určitě nejsem jeden z rejpalů a o auto mám fakt zájem, tak pls ten VIN, děkuji
brabus666

#37 Příspěvek od brabus666 »

Kempes píše:Kámo mám auto čtyřikrát drahžší než je to tvoje, co prodáváš, takže určitě nejsem jeden z rejpalů a o auto mám fakt zájem, tak pls ten VIN, děkuji

:lol: Burago ?
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od zavarenec »

Kempes píše:Kámo mám auto čtyřikrát drahžší než je to tvoje, co prodáváš, takže určitě nejsem jeden z rejpalů a o auto mám fakt zájem, tak pls ten VIN, děkuji

To mě jedině těší že máš zájem.

VIN ti zašlu do SZ :wink:
Alois

#39 Příspěvek od Alois »

brabus666 píše:

Těším se na den, kdy tobě podobní degeni, konečně potáhnou z inzerce, někam zpátky do hnoje kam patří..

Proč se tady může každý tak vyblít, fakt se to nedá číst co inzerát tam něčí hovna, co se děje MODi?
brabus666

#40 Příspěvek od brabus666 »

Alois píše:
brabus666 píše:

Těším se na den, kdy tobě podobní degeni, konečně potáhnou z inzerce, někam zpátky do hnoje kam patří..

Proč se tady může každý tak vyblít, fakt se to nedá číst co inzerát tam něčí hovna, co se děje MODi?

těším se až černý tlamy budou držet hubu !
Odpovědět