Druh karoserie: coupé
Rok výroby: 1994
Objem válců: 1991 ccm
Výkon: 110 kW
Druh paliva: benzín
Barva: Mauritiusblau (tmavě modrá metalíza)
Počet najetých kilometrů: cca 179 000 km
Stav vozidla: perfektní, jede nádherně, motor krásně tiše vrní, nikdy jsem nemusel dolévat olej do motoru - nevezme si ani deci na celých cca 10000 km
Platnost STK: 07/2012
Cena: 72 000 Kč
Popis výbavy: Airbag řidiče, manuální klimatizace, alarm, autorádio (JVC), el. okna, el. zrcátka, loketní opěrka, centrální zamykání na DO, letní i zimní pneu, letní alu AEZ 16", zimní jsou na bmw plechách, plnohodnotná rezerva, bmw hever, osvětlená make-up zrcátka, venkovní teploměr, tmavé folie (zadní boční okna a zadní okno), pak je tam nějaká příprava na handsfree, ale tu jsem nikdy nepoužil, takže vyzkoumání funkčnosti bude na novém majiteli

Popis provedených oprav: v podstatě komplet nový podvozek - přední tlumiče Bilstein B8 (jeden za cca 8000,-), nová ramena Meyle, stabilizátory, tyčky stabilizátorů, tyčky řízení + další díly typu čepy, uložení atd. - tohle vyšlo na cca 45 000,- a myslím, že na podvozek se nebude muset sáhnout snad do konce životnosti zbytku auta (pokud ovšem nebude jezdit do 700 tkm

Popis nutných oprav, nebo nedostatků: pár drobností na laku, odlepená látka ve dveřích (na to už bohužel nemám čas)
Kontakt: halfskier@gmail.com, telefon do SZ
Foto:
http://medved.xf.cz/stuff/bmw/kola2.JPG
další fota dodám jakmile to bude možné
K vidění v Praze, po dohodě občas o víkendech na Kolínsku a Nymbursku.
Prodávám, protože potřebuju větší auto...
OT-povoleno (nic neskrývám, takže na mě nikdo snad nemůže vyhrabat žádnou špínu, kterou bych si tady nepřál vidět)