Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E30 318is ,,meďuv TOP,, vitez BMWSCENE 2010 a absolutni v ČR

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
Cuky

#21 Příspěvek od Cuky »

Todle auto mi visí na zdi na plakátu z tuning magazínu a rozplívám se nad ním už hodně dlouho. No prostě krása
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Cuky píše:Todle auto mi visí na zdi na plakátu z tuning magazínu a rozplívám se nad ním už hodně dlouho. No prostě krása

to je moje fotka.. diky , tak ymi visi pred kanclem na zdi :wink:
Whizour

#23 Příspěvek od Whizour »

GeorgosAc píše:zavarenec - to je pekne , ale co platny kdyz je na fotce videt ten hnuj kolem :P
HE HE HE HE HE :lol: :lol: TY VOLE SE ZA BŘICHO POPADÁM HE HE HE HE, FAKT DOBRÝ :-))))))
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od zavarenec »

:D Je fakt že tohle auto vyhrálo i s tim hnojem první místo na sraze v německu....ale to už je 10let :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

cítíš tu vůni :Ehm:
XaeroIFBB

#26 Příspěvek od XaeroIFBB »

aj keby mam tie peniaze a auto kupim bolo by mi luto ho vobec nastartovat. to doslova plozit dostredu obyvacky a kochat sa tou krasou
Bengalll

#27 Příspěvek od Bengalll »

Nikdy na SK a ani CZ klube nekomentujem predaj, ale toto je ozaj nádhera.
Cena je viac ako pahádková a mať takéto auto si ani neviem predstaviť vlastniť.Musel by som zamestnať dvoch ľudí aby sa mi oň starali a stale čistili.
Skús to dať na nejakú DE stránku a cenu daj dohodou, uvidíš že niekto sa nájde a dá ti viac ako tu pýtaš.Keby som vyhral športku kúpim si X6-ku a tvoje báwo. Kráááássssaaaa
krejcia1

#28 Příspěvek od krejcia1 »

Opravdu krása, strašně se mi líbí ta nádržka na vodu do ostřikovačů
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od zavarenec »

Zkusil bych to na ebay.de. Tam se showkáry dražej celkem slušně...

Posledně nějaká E36/E46 cabrio překopávka na airridu s VDO dveřma asi za 19 000€ :lol:
mfh

#30 Příspěvek od mfh »

Mam teda jeste takovou otazku, jaky typ barvy lze pouzit na podvozek vc. dilu jako jsou ramena, diff a tak ? Jak je tady na foto... Neco na zpusob hammerite ?

Obrázek
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od aDAm_2 »

mfh: zkus práškovou, bude držet dobře...a nebo i klasika, když se udělá dobrý podklad tak to držet bude.
mfh

#32 Příspěvek od mfh »

Diky. Pristi vikend budu delat spoustu veci na podvozku, tak to pri te prilezitosti nabarvim v podobnym stylu jako je u toho auta na prodej, docela se mi to libi :)
halfskier
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od halfskier »

Nemam slov... ale vlastnit bych to nemohl - by mi bylo fakt lito s tim jezdit :)

Jinak jen skoda, ze to nema jeste nejaky lepsi motor - nebo jsem jediny tohoto nazoru?
Wocky

#34 Příspěvek od Wocky »

ISo v E30 pokud jede jak ma, je super :!: z vlastni zkušenosti...
Cuky

#35 Příspěvek od Cuky »

S tou barvou tak v článku v tuning magazínu psal že je to komaxitem což je tuším prášková barva :)
David3

#36 Příspěvek od David3 »

halfskier píše:Nemam slov... ale vlastnit bych to nemohl - by mi bylo fakt lito s tim jezdit :)

Jinak jen skoda, ze to nema jeste nejaky lepsi motor - nebo jsem jediny tohoto nazoru?

Souhlas :wink:

Chyběj tomu dva válce :twisted:
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Velvetek »

aDAm píše:mfh: zkus práškovou, bude držet dobře...a nebo i klasika, když se udělá dobrý podklad tak to držet bude.

Pokud je auto spíše na kochání a občasnou projížďku, tak komaxit klidně ano. Ale pokud je užívání auta častější, šel bych do klasiky. Komaxit je pevný a drží dobře (musí být tedy řádně očištěno, odmaštěno atd.), ale pokud se podaří poškodit, tak se to hodně špatně opravuje. Ta barva je tvrdá, ale jakmile kousek poškodíš/odrýpneš, tak se vše dostane pod ní a jediná možnost opravy je opravit celý díl s tím, že tu původní barvu musíš odstranit kompletně. Tedy několikrát opálit, opískovat atd., dle toho jak drží. Jinak sorry za OT, i když je povolené :wink:

#38 Příspěvek od meda »

Kdyz jsem si auto porizoval, tak uz s tim, ze jej budu takhle upravovat. Iso ma okolo sebe spousty hliniku a tak to byla jasna volba. Dva valce tam mozna chybej, ale auto stejne neni na nejake radeni, ale kdyz se za to vezme a iso se vytoci, tak jak pise BMW "radost z jizdy" :wink:
uda

#39 Příspěvek od uda »

meda píše:Kdyz jsem si auto porizoval, tak uz s tim, ze jej budu takhle upravovat. Iso ma okolo sebe spousty hliniku a tak to byla jasna volba. Dva valce tam mozna chybej, ale auto stejne neni na nejake radeni, ale kdyz se za to vezme a iso se vytoci, tak jak pise BMW "radost z jizdy" :wink:

kámo woe auto si nech ..... nechtej me nasrat :D
Odpovědět