Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E30 318is ,,meďuv TOP,, vitez BMWSCENE 2010 a absolutni v ČR
Nikdy na SK a ani CZ klube nekomentujem predaj, ale toto je ozaj nádhera.
Cena je viac ako pahádková a mať takéto auto si ani neviem predstaviť vlastniť.Musel by som zamestnať dvoch ľudí aby sa mi oň starali a stale čistili.
Skús to dať na nejakú DE stránku a cenu daj dohodou, uvidíš že niekto sa nájde a dá ti viac ako tu pýtaš.Keby som vyhral športku kúpim si X6-ku a tvoje báwo. Kráááássssaaaa
Cena je viac ako pahádková a mať takéto auto si ani neviem predstaviť vlastniť.Musel by som zamestnať dvoch ľudí aby sa mi oň starali a stale čistili.
Skús to dať na nejakú DE stránku a cenu daj dohodou, uvidíš že niekto sa nájde a dá ti viac ako tu pýtaš.Keby som vyhral športku kúpim si X6-ku a tvoje báwo. Kráááássssaaaa
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
aDAm píše:mfh: zkus práškovou, bude držet dobře...a nebo i klasika, když se udělá dobrý podklad tak to držet bude.
Pokud je auto spíše na kochání a občasnou projížďku, tak komaxit klidně ano. Ale pokud je užívání auta častější, šel bych do klasiky. Komaxit je pevný a drží dobře (musí být tedy řádně očištěno, odmaštěno atd.), ale pokud se podaří poškodit, tak se to hodně špatně opravuje. Ta barva je tvrdá, ale jakmile kousek poškodíš/odrýpneš, tak se vše dostane pod ní a jediná možnost opravy je opravit celý díl s tím, že tu původní barvu musíš odstranit kompletně. Tedy několikrát opálit, opískovat atd., dle toho jak drží. Jinak sorry za OT, i když je povolené

...ex 530dA-Msport-bmwpower...
meda píše:Kdyz jsem si auto porizoval, tak uz s tim, ze jej budu takhle upravovat. Iso ma okolo sebe spousty hliniku a tak to byla jasna volba. Dva valce tam mozna chybej, ale auto stejne neni na nejake radeni, ale kdyz se za to vezme a iso se vytoci, tak jak pise BMW "radost z jizdy"
kámo woe auto si nech ..... nechtej me nasrat