Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E24 635 CSi 07/82 - zimní cena 165 000,- NOVÉ AKTUÁLNÍ FOTO

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Dragon »

BMW 635 CSi (E24, podovzek shodný s E28)
Motor: M30, obsah 3,5l, 160kw, 218hp
Rok výroby 07/1982 do provozu 03/83
Najeto 163 000 km
Manuální převodovka, kompletní servisní knížka i manuály, 2.majitel.
Karoserie je po kompletní rekonstrukci.
Přes zimu garážované. Nová spojka.
Výbava: ABS, posilovač řízení, elektrická oknaa zrcátka, velký Board Computer, kožený interiér čalouněný na zakázku a sportovní sedačky originál Recaro, originál kazetové radio Bavaria, original Alu s pneu TRX
+ křídlo na víko kufru Alpina
veteránské povinné ručení
Cena: 165 000,-
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Pro urychlení volejte
Kontakt:
Hrdý Martin
606 888 929
m.hrdy@centrum.cz
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dragon »

Aktuální. Při rychlém jednání jistá výhodnější cena nebo nabídněte cenu
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dragon »

Aktuální
hcecko

#4 Příspěvek od hcecko »

Za kolik to je?
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Dragon »

Cena k jednání je 250 000,- dohoda samozřejmě možná
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Dragon »

Dragon píše:Cena k jednání je 250 000,- dohoda samozřejmě možná

Nová cena k jednání 195 000,-
Hypno

#7 Příspěvek od Hypno »

Sry za OT, ale ten interiér je luxusní :)
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Dragon »

Hypno píše:Sry za OT, ale ten interiér je luxusní :)

Netřeba se omlouvat, těší mě že se líbí :)
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Dragon »

Zimní cena 165 000,-
Ladis123

#10 Příspěvek od Ladis123 »

Sorry za OT, ale fakt nechápu, ze už není pryč - navíc za tu cenu!
Kdybych neměl doma momentálně 4 auta, neváhal bych a hned bych ji adoptoval. Ideální konfigurace a navíc stav auta vypadá luxusně. Přeji brzký prodej.
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Dragon »

Ladis123 píše:Sorry za OT, ale fakt nechápu, ze už není pryč - navíc za tu cenu!
Kdybych neměl doma momentálně 4 auta, neváhal bych a hned bych ji adoptoval. Ideální konfigurace a navíc stav auta vypadá luxusně. Přeji brzký prodej.

Děkuju
Jinak auto je k vidění a k vyzkoušení do konce října potom jde na zimu do sucha a tepla garáže.
jik

#12 Příspěvek od jik »

vidím, že má klimu - nebo je to jen mřížka - je-li s klimou je funkční? Bohužel zatím nemám garáž, tak nemůžu reagovat:(
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Dragon »

jik píše:vidím, že má klimu - nebo je to jen mřížka - je-li s klimou je funkční? Bohužel zatím nemám garáž, tak nemůžu reagovat:(

Klimu bohužel nemá, přiznám se že sem měl v plánu ji tam dodat ale nekonec z toho sešlo.
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Dragon »

AKTUALIZOVÁNO - přidány aktuální fotky ze dnešního poledne
jik

#15 Příspěvek od jik »

škoda té klimy - píšeš, žes ji chtěl dodělat, co to obnáší dodělat klimu?
Kdyby byla s klimou tak ji beru hned i když ji nemám momentálně kam dát:)
Ještě bych se zeptal na dvě věci: výhřev sedaček? Důvod prodeje?
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Dragon »

jik píše:škoda té klimy - píšeš, žes ji chtěl dodělat, co to obnáší dodělat klimu?
Kdyby byla s klimou tak ji beru hned i když ji nemám momentálně kam dát:)
Ještě bych se zeptal na dvě věci: výhřev sedaček? Důvod prodeje?

Dodělat klimu je rozebrat kompletně přístrojovku a topení a to nemluvim o motoru. Výhřev sedaček auto nemá a nemělo.
Důvod prodeje je jednoduchý mám hypotéku, podnikám a bohužel už mi nezbývá moc času. Druhý auto do domu je pro mě v dnešní době zbytečnej luxus.
jik

#17 Příspěvek od jik »

Dík za rychlou reakci. Nechci to tu moc zapatlávat, ale ještě bych měl pár dotazů. Kastle po kompletní rekonstrukci - tedy i lak? - kdy? Řešil jsi nějak dutiny, případně ochranu proti případné další korozi? Bourané bylo/nebylo? Podnikl jsem nedávno 500+500 km výlet na slovensko pro krásnou 6 a nakonec byla bouraná (nelícovaly dveře) Z fotky mám dojem že pravé dveře trošičku taky nesedí - ale fotka nic neříká - chce to naživo, takžr to nber nijak zle. Jseš druhý majitel - odkud auto je? A náhodou nemáš někde fotku motoru - jinak se mi moc líbí - beze srandy (jen ta klima kuva :cry: ) předpokládám, že jsi auto dával do kupy ty. Co olej papá? Na veterány jsi to nezkoušel dávat - přímo značky? Co obnáší veteránské ručení? Nějakou jarní slevu neplánuješ? Na zimu se takový auto blbě kupuje když není garáž....
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Dragon »

jik píše:Dík za rychlou reakci. Nechci to tu moc zapatlávat, ale ještě bych měl pár dotazů. Kastle po kompletní rekonstrukci - tedy i lak? - kdy? Řešil jsi nějak dutiny, případně ochranu proti případné další korozi? Bourané bylo/nebylo? Podnikl jsem nedávno 500+500 km výlet na slovensko pro krásnou 6 a nakonec byla bouraná (nelícovaly dveře) Z fotky mám dojem že pravé dveře trošičku taky nesedí - ale fotka nic neříká - chce to naživo, takžr to nber nijak zle. Jseš druhý majitel - odkud auto je? A náhodou nemáš někde fotku motoru - jinak se mi moc líbí - beze srandy (jen ta klima kuva :cry: ) předpokládám, že jsi auto dával do kupy ty. Co olej papá? Na veterány jsi to nezkoušel dávat - přímo značky? Co obnáší veteránské ručení? Nějakou jarní slevu neplánuješ? Na zimu se takový auto blbě kupuje když není garáž....

Ano kastle je dělaná cca 3roky zpátky a lak se samozřejmě dělal taky. Dutiny byli vystříkaný proti korozy před 2roky. Bourané nebylo, předchozí majitel byl Německý důchodce a když už pak auto nezvládal nechal ho u známého nedaleko Plzně. Tam auto bohužel několik let stálo a rezivělo. Pak jsem ho koupil já a začala rekonstrukce. Co se dveří týče tak tam je problém že samotný dveře jsou dost těžký a drží je dva panty. Přece jen po vyvařování plech změkne a ty panty jednou za čas povolí a musí se dotáhnout. Fotky motoru a kufru ještě dodám jinak samozřžejmě je nejlepší se na auto přijet podívat. Olej trochu papá což bohužel většina starších motorů BMW. Přímo veteránský značky jsem nechtěl protože je to dost značný omezení, místo toho mám normální značky a veteránské povinné ručení, obnáší to registraci ve veteránském klubu a jednou ročnš atestace. Pojišťovna auto pak autoi eviduje jako veterán a platí se 1/12 povin. ručení. Rád bych auto prodal než začne opravdu zima takže doufám že jarní prodej nebude nutný.
Dragon
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Dragon »

Slíbené fotky:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
jik

#20 Příspěvek od jik »

super, díky za detailní popis:) Kolik si toho oleje vezme? Čistě teoreticky zvažuju, že bych se přijel i podívat s kolegou, který šestky zná dokonale, takže poslední příležitost odkrýt karty ohledně stavu - neber to osobně (pokus o vtip) auto vypadá fakt dobře - je někde nějaká rez?
Dřív jak příští týden nejsem schopen říct termín prohlídky, ale vážně o tom uvažuju. Přiznám se že není úplně přesně podle mejch představ ale co už... je to starší kousek tak si nejde moc vybírat, že? Nicméně píšeš nabídněnte cenu..., je tedy možnost nějakýho jednání? Mám určitou představu.... :?:
Odpovědět