Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 730i E32 vínová na ALPINÁCH

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
scorp

#1 Příspěvek od scorp »

nevím za to tady může být ale je to jen pro dobrou věc co by o tento vůz měli zájem díky pěkným fotkám případně se omlouvám administrátorům

Nějaký SHREK prodává mou bývalou sedmu... To auto momentálně vypadá jinak zneužil mých fotek pro to aby asi napálil lidi nebo já nevim každopádně je to ted na hnusných alu kolech (snejk ví =DDD ale byly skoro nové ty gumy =DD tedy jestli je to ještě má) alpiny to už dávno nemá ty mam doma v garáži.... a co vím tak už nemá folie jelikož na STK se jim to nelíbilo možná tam jsou ještě zbytky lepidla :D :D ale to neni vůbec podstatný!!! jde jen prostě o to že auto již vypadá jinak než jak je na fotkach!!! Píši to sem protože mi vadí že použil mé foto a protože klame lidi kteří si myslel že to prodávám já. Už několik z vás mi napsalo že to znova prodávám a divili se :-) NENÍ tomu tak!!!! auto již od půlky července není moje!!!! :roll: :roll: zajímalo by mě jestli má aspon už dodělaný velký BC který jsem k tomu dával i s chladičem oil filtrem mlhovkama a hromadou dalších dílů =D

http://auto.bazos.cz/inzerat/12463399/Bmw-730i-lpg.php

mou inzerci lze ještě naleznout zde:
http://forum.e30.cz/e32-bmw-e32-730i-lp ... 89660.html

PS: majitele jsem už několikrát seriozně vyzíval aby mé fotky stáhnu a dál tam aktuální foto ale obdržel jsem jen hrubé odpovědi a později už přestal i odepisovat...
scorp

#2 Příspěvek od scorp »

a údajně ho prodává za 40 až 45 tisíc
scorp

#3 Příspěvek od scorp »

takže majitel již konečně použil své foto a hlavně aktuální!!! ted už to není taková drsná krásná "holka" jako u mě... =(
Stew1988
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Stew1988 »

cena sedi s kamose jsme mu psaly a toto me napsal:
Radsi bych menil,o penize mi nejde.V pripade prodeje,cena je nekde kolem 40-45000,- takove mam nabidky.Je pripraven na zimu-naplne-a ma zanovni zimni pneu,takze bez zasadnich investic.
xaler

#5 Příspěvek od xaler »

Já jsem taky měl zájem, myslel jsem že je znovu na prodej od toho původního majitele. Pak jsem zjistil že to prodává někdo jiný, cenu napsal kolem padesáti a bez kol Alpina, které tam nejsou. Já jsem myslel že to auto prošlo nějakou zásadní opravou když se ta cena zvedla, ale nic nového na autě není.
Odpovědět