asi všichni máte ověřené informaceluttor píše:chudák člověk co by za to dal cca těch 550t ..,jemně stočená M3Martin330 píše:No už tam jdou i další zajímavý hláškyFreeTree píše:... na e46 klubu jde hláška, že už si pro ni ktosi jede....

asi všichni máte ověřené informaceluttor píše:chudák člověk co by za to dal cca těch 550t ..,jemně stočená M3Martin330 píše:No už tam jdou i další zajímavý hláškyFreeTree píše:... na e46 klubu jde hláška, že už si pro ni ktosi jede....
...dáte sem odkaz na tu diskuzi? Docela by mě to zajímalo.balda88 píše:asi všichni máte ověřené informaceluttor píše:chudák člověk co by za to dal cca těch 550t ..,jemně stočená M3Martin330 píše: No už tam jdou i další zajímavý hláškynemám s tím autem nic společného, ale už je kvůli takovýhle věcem neprodávám auta přes diskuzní fóra. ale jestli je to pravda tak být původním majitelem tak to budu řešit...
green_fish píše:...dáte sem odkaz na tu diskuzi? Docela by mě to zajímalo.balda88 píše:asi všichni máte ověřené informaceluttor píše: chudák člověk co by za to dal cca těch 550t ..,jemně stočená M3nemám s tím autem nic společného, ale už je kvůli takovýhle věcem neprodávám auta přes diskuzní fóra. ale jestli je to pravda tak být původním majitelem tak to budu řešit...
prodejM3 píše:green_fish píše:...dáte sem odkaz na tu diskuzi? Docela by mě to zajímalo.balda88 píše: asi všichni máte ověřené informacenemám s tím autem nic společného, ale už je kvůli takovýhle věcem neprodávám auta přes diskuzní fóra. ale jestli je to pravda tak být původním majitelem tak to budu řešit...
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... start=5620