Ajajaj, asi jsem někomu šlápnul na kuří oko, to se tak někdy stává. Každopádně přestavba na LPG je v pořádku a nakonec majitel zjistí, že už auto prodávat nechce a že mu vyhovuje.
524td píše:Ajajaj, asi jsem někomu šlápnul na kuří oko, to se tak někdy stává. Každopádně přestavba na LPG je v pořádku a nakonec majitel zjistí, že už auto prodávat nechce a že mu vyhovuje.
Tenhle osmivalec je na plynofikaci vyborna volba o tom zadna. Jedinou otazkou je investice ctyriceti tisic do auta s trzni hodnotou devadesat, ale pokud si ho nechas dostatecne dlouho tak do toho jdi.
Právě že mi ho je líto prodat za 90 tis když vim že to auto funguje a co dnes člověk koupí za 90 tis ještě k tomu když BMW je fakt v krásném neponičeném stavu. TEĎ JEN OTÁZKA K TOMU LPG SYSTÉMU KTARÁ ZVOLIT: LPG MAGIC 2 (český systém) nebo AC STAG 300 (polský systém)
Pokud můžu napsat vlastní zkušenost, tak bych zvolil systém Tartarini. Jsou to sice italové, ale ve vývoji LPG jsou asi nejdále. Mám na svém autě tento systém již třetí rok a jsem max. spokojený. Cena montáže včetně materiálu byla 36000,-Kč. Tuto investici jsem měl zpět za cca 10 měsíců a to mám E34 a ne tak pěknou E39. Na tvém místě bych vůbec neváhal, akorát jak tu bylo již řečeno, musí to dělat odborník, pak to opravdu nikdo pouhým pohledem nepozná. Navíc jak píšeš, co si dnes koupíš za 90000,-kč v takovém stavu a výbavě jako je tvoje E39.