Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 530D touring 2002 EXCLUSIVE EDITION
Přesné typové označení vozidla: E39 530D TOURING
Druh karoserie: Kombi
Rok výroby: 2002
Objem válců: 2998ccm
Výkon: 142kW
Druh paliva: nafta
Barva: zelená metalíza (oxford grüm metallic)
Počet najetých kilometrů 282.000
Stav vozidla: bez závad
Platnost STK: 5/2013
Cena: 199.000 -
Popis výbavy:
ABS, automatická klimatizace, centrální zamykání, dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, sklopná zrcátka, ESP, kožené potahy, litá kola, manuální převodovka, multifunkční volant, nastavitelný volant, nezávislé topení s dálkovým ovládáním, ostřikovače světlometů, palubní počítač, posilovač řízení, střešní nosič, tažné zařízení, telefon, tempomat, vyhřívaná sedadla, xenony, velký dislej 16:9, parkovací systém, odjímatelné tažné zařízení, loketní opěrka vpředu i vzadu, nově vyměněný olej(Castrol Longlive)
SERVISNÍ KNIHA, PRVNÍ MAJITEL V ČR, TOP STAV!!!
V případě potřeby na auto můžu zařídit i zprostředkování úvěru.
Druh karoserie: Kombi
Rok výroby: 2002
Objem válců: 2998ccm
Výkon: 142kW
Druh paliva: nafta
Barva: zelená metalíza (oxford grüm metallic)
Počet najetých kilometrů 282.000
Stav vozidla: bez závad
Platnost STK: 5/2013
Cena: 199.000 -
Popis výbavy:
ABS, automatická klimatizace, centrální zamykání, dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, sklopná zrcátka, ESP, kožené potahy, litá kola, manuální převodovka, multifunkční volant, nastavitelný volant, nezávislé topení s dálkovým ovládáním, ostřikovače světlometů, palubní počítač, posilovač řízení, střešní nosič, tažné zařízení, telefon, tempomat, vyhřívaná sedadla, xenony, velký dislej 16:9, parkovací systém, odjímatelné tažné zařízení, loketní opěrka vpředu i vzadu, nově vyměněný olej(Castrol Longlive)
SERVISNÍ KNIHA, PRVNÍ MAJITEL V ČR, TOP STAV!!!
V případě potřeby na auto můžu zařídit i zprostředkování úvěru.
- Přílohy
-
- 27112011546.jpg (134.01 KiB) Zobrazeno 2551 x
-
- 11062011189.jpg (85.61 KiB) Zobrazeno 2549 x
-
- 27112011540.jpg (136.16 KiB) Zobrazeno 2549 x
-
- 27112011539.jpg (104.87 KiB) Zobrazeno 2549 x
-
- 27112011549.jpg (96.21 KiB) Zobrazeno 2549 x
-
- 27112011542.jpg (139.5 KiB) Zobrazeno 2549 x
-
- 27112011543.jpg (131.74 KiB) Zobrazeno 2549 x
-
- 27112011545.jpg (132.84 KiB) Zobrazeno 2549 x
-
- 27112011544.jpg (145.53 KiB) Zobrazeno 2549 x
Delta píše:mattix píše:Vůz znám a musím říct, j že je to jedno z nejkrásnějších BMW E39 co jsem kdy viděl !
majitel ale nereaguje... a cena je taky dost vysoká na ty kilometry, jsou k tomu aspoň i druhá kola?
A s čím to porovnáváš? S těma, co se tu prodávají za 130-150, mají najeto 20x kolem zeměkoloule, skládačky a 30 majitelů?

AMG píše:Delta píše:mattix píše:Vůz znám a musím říct, j že je to jedno z nejkrásnějších BMW E39 co jsem kdy viděl !
majitel ale nereaguje... a cena je taky dost vysoká na ty kilometry, jsou k tomu aspoň i druhá kola?
A s čím to porovnáváš? S těma, co se tu prodávají za 130-150, mají najeto 20x kolem zeměkoloule, skládačky a 30 majitelů?DDDDDDDD
Ne, s autama za 180tis se servisní historií a 2 sadama kol co maj najeto 200-300 ve stavu jako toto

Delta píše:mattix píše:Vůz znám a musím říct, j že je to jedno z nejkrásnějších BMW E39 co jsem kdy viděl !
Omlouvám se, ale nesedím stále na internetu, byl jsem odjetý. Druhá kola k tomu samozřejmě jsou. A také střešní příčníky originál BMW a orig. gumové koberečky. Cena je třeba vyšší, ale auta si vážím a nepotřebuju ho prodávat, jako ostatní blázni, kteří mají 100x přetočený tacho. Buď se prodá jak je za tu cenu nebo si ho raději nechám.
brabus666 píše:Matthes píše:tak to těch aut budeš mít asi víc co? Nedávno jsi tu totiž nabízel jiného toura
jistě, že jich má víc. Když je autobazarysta, který se tím živí.
Auta sice dělám, živí mě to, ale "autobazarysta" nejsem a bazarové praktiky opravdu nepraktikuju:D Toto auto je přímo moje, to není koupené za účelem obchodu, ale jen by mě možná lákalo něco novějšího.. tak proto jsem to jsem zkusil nahodit, jak by se to prodalo.
pagotamd píše:pokud napises ze jsi prvni majitel tak by to tak ale melo bejt , jak to tedy je ? , predpokladam ze jsi auto koupil nove a v roce 2002-3 jsi ho prihlasil a od te doby vlastnil... ,proc jsou na nem nove spz ?
Tak to se omlouvám, je to klamavá informace, jsem 1. majitelem v ČR (hned opravím) a předemnou to měl taky jen jeden člověk v D, myslím, že mám i kopii Německého TP
Matthes píše::D tak "nákupní" cena byla určitě jiná, ale kdo chce u nás pěkný kousek určitě si připlatí
no nákupní cena byla o malinko jiná, ale o malinko vyšší, já netvrdím, že pracuju zadarmo, jak bylo v minulém příspěvku, ale tohle je moje auto, které ikdyž bych prodal takoto, tak na něm trochu tratím(a to samo nesmím už vůbec počítat co se do něj dá v servisech, když jsem si ho přivezl, tak hned tlumiče, s tím jsem rovnou dělal uložení a stabilizačky, pak oleje, měním vždy po 10tis km), zkuste se mrknout do Německa na stránky a najít podobné auto, kolik stojí.. A věřte, že koupit ho i dnes mezi 8 az 10tis Euro není problém. Je to prostě stará dobrá E39ka a oni vědí, proč si jí tak váží..

Jandy píše:Všichni dovozci jsou dobráci a rovní kluci a dělají to zadarmo pro dobrý pocit z krásných aut.![]()
![]()
Tím se nechci dotkout prodávajícího, jen mi to tady vyšlo z té debaty.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hezké auto přeju brzký prodej.
Ne, tak to nikdo určitě netvrdí, že všichni jsou korektní, vidím to i sám kolem sebe, co se děje a můžu říct, že takový "prasárny" se jen tak nevidí, ale když chce člověk trošku fungovat a mít dobrý jméno, aby se lidi vraceli, tak se musí odlišit.. Někdy to je pak na škodu, když nechávám tachometry tak jak jsou, ale vždycky se našel někdo, kdo ocení i stav 200, 250, 300tis km se serviskou, než pak 150 bez, jako je většinou všude inzerováno. Naposledy jsem prodával Transita 2004 se 430tis km, servisovaný do posledního km s komplet dokladama ze servisů od každé opravy, a pán byl šťastnej, že našel poctivý auto, že ví moc dobře, že to má stejně tohle najetý každej druhej, jenže inzeráty pak vypadaj úplně jinak:D
Stimpy87 píše:Jandy píše:Všichni dovozci jsou dobráci a rovní kluci a dělají to zadarmo pro dobrý pocit z krásných aut.![]()
![]()
Tím se nechci dotkout prodávajícího, jen mi to tady vyšlo z té debaty.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hezké auto přeju brzký prodej.
Ne, tak to nikdo určitě netvrdí, že všichni jsou korektní, vidím to i sám kolem sebe, co se děje a můžu říct, že takový "prasárny" se jen tak nevidí, ale když chce člověk trošku fungovat a mít dobrý jméno, aby se lidi vraceli, tak se musí odlišit.. Někdy to je pak na škodu, když nechávám tachometry tak jak jsou, ale vždycky se našel někdo, kdo ocení i stav 200, 250, 300tis km se serviskou, než pak 150 bez, jako je většinou všude inzerováno. Naposledy jsem prodával Transita 2004 se 430tis km, servisovaný do posledního km s komplet dokladama ze servisů od každé opravy, a pán byl šťastnej, že našel poctivý auto, že ví moc dobře, že to má stejně tohle najetý každej druhej, jenže inzeráty pak vypadaj úplně jinak:D
Klid, auta prodávám roky a na dědině čili o situaci něco vím, jen mě zaráží idealistické představy lidí o dovozcích.