Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 1997
Objem válců: 4,4
Výkon: 210
Druh paliva: benzín
Barva: stříbrno zelená
Počet najetých kilometrů: cca. 240...
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: ? 2013
Původ: Švýcarsko
Cena: 130 tis nová cena.

Popis výbavy: kůže, el. sedačky, takový standart, M-podvozek série
Popis provedených oprav: auto jsem koupil od zdejšího člena za cenu 50 tis. s rozebraným motorem a v dojebaném stavu. U vozu se provedla GO motoru - vše co bylo potřeba se vyměnilo. Nové svíčky a spotřebák nepočítám. Jelikož byl válec č. 7 vypouklý, dělal se výbrus+nový píst a kdo tomu rozumí ví, že se do brusírny veze jen očesaný blok. ( vše toto prováděl člen Frosty). Šel jsem touto cestou, jelikož se mě nechtělo implantovat olítaný motor z 740i a auto jsem si dělal pro sebe. Vůz dostal novou lamelu Ferodo. Dělala mě to jedna firma v Praze a myslím, že cena 1500Kč je fakt dobrá. Vůz netopil, jelikož byl uvařen, takže oprava topení. Vyjmutí nefunkčního dobastleného rádia a nahrazení rádiem professional. Dán-M volant + kroužek. Dodělány M-nárazníky + mlhovky. Vše origo. Na zakázku výfuk Layting- super zvuk(decentní). M- spoiler na kufru. Vykuchány zacpané katy. Spotřeba stejná. Vůz má děrované NOVÉ brzdy Zimmermann sport z DE za cca. 12tis. + nová kapalina. Nová baterie. Opraven proražený práh. + plno různých kravin a blbostí. Nový silentblok pod motor za 4tis. Je toho fakt dost...
Stránka na brzdy:
http://www.ebay.de/itm/ZIMMERMANN-SPORT ... 55893#shId
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:
Tak to je asi to, co každého zajímá.
- láknout orezlá místa (blatník, zadní víko kolem znaku BMW, práh, možná i kapota)
- šíbr nejde vyklopit a něco v něm chrastí (myslím, nějaká utržená pacička) jinak fachá OK a je skleněný
- k ručce je nefunkční levý lanovod. Pravý OK, kde je nová paknička
- otrhaný těsnění u řidičových dveří
Kontakt: SZ nebo 605581240
Foto: http://540david.rajce.idnes.cz/
Tak a proč jej vlastně prodávám. Je to již má několikátá 540i, ale první manuál. Chtěl jsem si jí udělat pro sebe, ale za rok jsem najel 1000Km a stojí pouze v garáži. To vše z důvodu, jelikož používám kamarádovo Porsche a to je prostě jiná káva. Ta cena je opravdu jen to, co jsem do auta dal. NIC VÍC. V TP je zapsáno LPG-ve voze není. Jinak auto vypadá opravdu dobře a interiér je v opravdu velice dobrém stavu. Za pár peněz to bude opravdová kočka. Spotřeba 9-?? l/100/km. 250 jede jako nic.
OT Povoleno, klidně se ptejte.