Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw x5 4.4i LPG!!

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
cajik8

#21 Příspěvek od cajik8 »

Nikdo nepsal ze to je poloosa,jen ze by to poloosa byt mohla ale nebyla tak bych to nejak nezvelicoval DDT a nevytahoval mozne zavady ktere tam ani nebyly :wink:
A jinak neprodavam to kvuli tomu ze to ma chyby ale kvuli tomu ze kupuju 2 byty a navic jezdim jen po meste kde to nevyuziji.
DDT

#22 Příspěvek od DDT »

Dobře, já jen že jsi to tady na foru rozebíral ale už tam nikde nebylo zda jsi to dořešil. no a když někdo řeší trable s autem a krátce na to se auto ukáže v inzerci bez zprávy o provedených opravách tak to prostě vypadá blbě. Pokud jsi to pořešil a vše je v pořádku tak nemám námitek a opravdu přeji dobrý prodej.
cajik8

#23 Příspěvek od cajik8 »

Tak jsem se tedka koukal ze bych docela zkusil 330 e46 nejlepe v automatu i starsi model,kdyby nekdo koukal i na x5 a prodava trojku tak klidne do sz hodne nabidku na vymenu :wink:
Nejlepe asi nafta:)
roti

#24 Příspěvek od roti »

DDT píše:Já to nemyslím špatně. Jen že nikde nepíšeš jestli jsi vyměnil tu nápravnici a ten špatný chod motoru. Já se snažím jen pomoci.
hovno se snazis pomoci, jen dalsi kokot co do vseho rejpe...
cajik8

#25 Příspěvek od cajik8 »

Asi takovy na to mam nazor:D
cajik8

#26 Příspěvek od cajik8 »

Dnes nove stk a emise :wink:
bikemann

#27 Příspěvek od bikemann »

cajik8 píše:Dobra otazka:) prodavam ho z duvodu toho ze se nedostanu mimo mesto max 2 krat za mesic nekde vyjedu a jezdim hodne kratke trasy a tak vetsinou na benzin tim padem se mi to prepne az kdyz jsem u cile a proto mi to prijde skoda aby to nekdo nevyuzil na vetsi trasy;)

cauko, toto sa da nastavit v servise. Mne teraz ako je zima to prepinalo asi po 5-7minutach, co predstavovalo cca 6km co bolo dlho.
V lete mi to prepinalo prakticky okamzite.

Zbehol som do servisu, kde mi LPG monovali a nastavili, tak aby to neprepinalo na LPG pri 35C ale na 0C , cize teraz ako je nad nulou idem prakticky na LPG po par sekundach, ak bolo -15 to trvalo maximalne 1minutu.

Cize daj si to prestavit a v klude jazdis hned na LPG ;)
cajik8

#28 Příspěvek od cajik8 »

To je divny ja mel vzdycky a u vsech firem tvrzeni ze kdyz to je pod 25-30 stupnu ze to muze skodit motoru atd atd a nejde to nastavit na min.mozna zalezi na systemu nebo myslis ze je to u vsech stejne?

Jinak momentalne je auto zadane bude ho odeme brat kdyby se nestalo nic neocekavaneho bracha a ja pudu do 530d u mam par kousku projetyh a nejspis budu zalohovat jeden z nich:)Takze kdyby mel tedka jeste nekdo o x5 zajem tak momentalne je to pase jedine pokud by se uvolnila.
Odpovědět