Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

P: SMAZAT - BMW 330i sedan M-Paket II r.01 PRODÁNO

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
Veselac

#1 Příspěvek od Veselac »

po dlouhé době přemýšlení, prodám domácího mazlíčka

Přesné typové označení vozidla: Bmw e46 330i facelift
M-Paket II
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 2001
Objem válců:2979
Výkon: 170kw
Druh paliva: natural
spotřeba: 9,5l (dlouhodobá)
Barva: bílá perleť
Počet najetých kilometrů: 280.000km
Stav vozidla: stav nového vozu
Platnost STK: 8/2013
Cena: 229.000Kč - bez zimních kol 219.000Kč
servisní historie: ano kompletní
stav: 1A

dohoda možná

skoro v plné výbavě - M-Paket II, sportovní sedadla alcantara s dofuky, Navi 16:9, TV, CD měnič, Ski vak, výhřev sedadel, zatmavovcí zrcátka, alarm, central, tempomat, senzor deště, Harmann Kardon, Navi, bi-xenony, zatmavená skla, odvětrávání, šíbr atd.

úpravy - sp.zrcátka, M pedály, filtr KN odstíněný, kola 18''M, nové obšití volantu, ručky, řadičky, zadní LED světla, angely LED s vnitřním vypínáním, LED osvětlení SPZ

k autu dám dvě sady kol:
- 17" origo BMW zimní s pneu 85% Dunlop Winter Sport 225/40 17 a 255/35 17
- 18" letní M replika kol leštěné s pneu 80% Dunlop SP sport 225/35 18 a 255/30 18

co vše je uděláno:
- olej měněn každých 10tis. naposledy před 2tis.km
- nový lak bílá perleť (70tis) s kompletním odstrojením ošetřením proti rzi, lak i na interierových lištách, nafoceno a doložím, že se nejednalo o lakování z důvodu havárie (2011)
- nový chladič (léto 2011)
- ložisko spojky (podzim 2010)
- nové tlumiče originál M-paket (září 2011)
- všechny čepy (září 2011)
- nová ložiska pření i zadní (listopad 2011)
- nové silentbloky přední nápravy (leden 2011)
- nové stabilizační tyčky (únor 2012)
- přečalounění volantu, řadičky, ručky (2011)
- nové čidlo sacích ventilů (listopad 2011)
- nové řemeny, kladka, čidlo na kladce (listopad 2011)
- nové svíčky, kabely (2011)
- otevřený filtr KN s odstíněním tady z klubu (léto 2011)
- nová spojka kopletní sada (podzim 2011)
- nová baterie (jaro 2011)
- výměna všech filtrů včetně pilového pře dvěma měsíci
- každoročně tepován a čištěn interiér naposledy na podzim 2011
- nové brzdové kotouče (podzim 2010)
- nové přední a zdaní brzdové destčky (léto 2011)
...určitě jsem ještě nenapsal vše ale o auto jsem se staral maximálně

do auta bylo vloženo za 2 roky přes 200tis.!!! koníček :-D

je třeba něco opravit?
- je :-) čidlo venkovní teploty, možná že stihnu dodělat, jedna mlhovka naprasklé sklo, lehce odřená kola

klubový odkaz:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=30

http://www.sauto.cz/nahled/bmw/rada-3/9888153

jen do dobrých rukou, na prodej nechvátám a raději budu když se o něj někdo postará a budu ho třeba vídávat dál tady v klubu

tel: 775624112 njlépe SMS jsem pracovně vytížen
mail: v.e.s.e.l.y.m@seznam.cz
Přílohy
33.jpg
33.jpg (167.64 KiB) Zobrazeno 2448 x
99.jpg
99.jpg (181.49 KiB) Zobrazeno 2448 x
144.jpg
144.jpg (172.76 KiB) Zobrazeno 2448 x
88.jpg
88.jpg (183.69 KiB) Zobrazeno 2448 x
77.jpg
77.jpg (175.18 KiB) Zobrazeno 2448 x
22.jpg
22.jpg (163.07 KiB) Zobrazeno 2448 x
133.jpg
133.jpg (155.57 KiB) Zobrazeno 2448 x
122.jpg
122.jpg (179.7 KiB) Zobrazeno 2448 x
44.jpg
44.jpg (165.38 KiB) Zobrazeno 2448 x
11.jpg
11.jpg (197.67 KiB) Zobrazeno 2448 x
jozi_bmw

#2 Příspěvek od jozi_bmw »

tuto matik predava za 169tis. neviem ci s touto cenou v dnesnej dobe a cenach benzinu pochodis :wink:

a podla fotky 15 sa mi zda ze lava strana bola tuknuta. kapota ablatnik nesedia dobre nad svetlom. ako to je teda?
Veselac

#3 Příspěvek od Veselac »

jozi_bmw píše:tuto matik predava za 169tis. neviem ci s touto cenou v dnesnej dobe a cenach benzinu pochodis :wink:

a podla fotky 15 sa mi zda ze lava strana bola tuknuta. kapota ablatnik nesedia dobre nad svetlom. ako to je teda?

samozřejmě že se dají sehnat i levnější ale vím co jsem do toho auta dal a hlavně v jakém je stavu. Koupit auto za 160tis. a k tomu ještě Bago je trošku hazard :D Pokud to nevyjde můžeš do něj nasypat víc než si za něj dal...

pokusím se sehnat lepší fotky aby bylo vidět, že to nad světlem sedí perfektně
jozi_bmw

#4 Příspěvek od jozi_bmw »

Veselac píše:samozřejmě že se dají sehnat i levnější ale vím co jsem do toho auta dal a hlavně v jakém je stavu. Koupit auto za 160tis. a k tomu ještě Bago je trošku hazard :D Pokud to nevyjde můžeš do něj nasypat víc než si za něj dal...

pokusím se sehnat lepší fotky aby bylo vidět, že to nad světlem sedí perfektně

viem a chapem. ked som mal 323i e46 kupil som ju zhruba za 7500 eur, nasypal dalsich asi 3000 a po dvoch rokoch predal za 3000. na autach este nikto seriozny nezarobil a ak to chces predat za dobru cenu, musis to predat znamemu. neznami ti nemaju preco vsetko verit. pozri sa na to z ich pohladu :)
maciakba

#5 Příspěvek od maciakba »

nuz je to jeho vec za kolko predava, zalezi ci sa najde taky kupec ktory to oceni, zmysle vyjadrovat sa tu k cene nema fakt je to zbytocny oftopic... a prachy moze clovek nahadzat do hociktorej aj do tej co bolo starane sa moze stat ze pride vyrobna chyba alebo k nejakej unave materialu a nieco sa pokasle, prosto zalezi na stasti...

napr ja som kupil svojho fiata 4 roky dozadu najazdil 40tis km a nemat na nom buraku tak som nic nemusel okrem tlmicov menit :) ale poznam ludi co maju take problemy s tym ze si povedia fiat nikdy viac...
matik

#6 Příspěvek od matik »

Buďte tak hodný a neřešte zde moje auto :wink: ... Bmw za 169tis a nebo za 250tis. může být stejná kasička :wink: ...
Veselac

#7 Příspěvek od Veselac »

matik píše:Buďte tak hodný a neřešte zde moje auto :wink: ... Bmw za 169tis a nebo za 250tis. může být stejná kasička :wink: ...

omlouvám se a souhlasím

nevím proč má někdo potřebu řešit cenu, když nechce nic koupit :lol: :lol: :lol:

cenu jsem dal takovou která skutečně odpovídá stavu A1, tak to prostě je
zacjetoholoket

#8 Příspěvek od zacjetoholoket »

ot: důvod výměny zrcátek? tyhle jsou fakt běs :?
Veselac

#9 Příspěvek od Veselac »

zacjetoholoket píše:ot: důvod výměny zrcátek? tyhle jsou fakt běs :?

dostal jsem je jako dárek ale možná v garáži mám někde origo :D
jozi_bmw

#10 Příspěvek od jozi_bmw »

Veselac píše:omlouvám se a souhlasím

nevím proč má někdo potřebu řešit cenu, když nechce nic koupit :lol: :lol: :lol:

prachy su pripravene, spadas do uvahy mimochodom :lol: :lol: :lol:
hladam E46 z poslednych kusov 2004/2005 alebo
E87 po FL od roku 2007
no aj tento kusok z 2001 je zaujimavy. kamos ma 330Ci, poznam ake je to zihadielko
Veselac

#11 Příspěvek od Veselac »

jozi_bmw píše:
Veselac píše:omlouvám se a souhlasím

prachy su pripravene, spadas do uvahy mimochodom :lol: :lol: :lol:
hladam E46 z poslednych kusov 2004/2005 alebo
E87 po FL od roku 2007
no aj tento kusok z 2001 je zaujimavy. kamos ma 330Ci, poznam ake je to zihadielko

tak přijeď, věřím že už jinou chtít nebudeš :lol: auta se nevybíraj podle roku ale stavu, zvlášť u BMW .... dohodě se nebráním, jestli rozumíš autům a budeš se o ní starat :wink:
Veselac

#12 Příspěvek od Veselac »

:wink:
jozi_bmw

#13 Příspěvek od jozi_bmw »

Veselac píše:tak přijeď, věřím že už jinou chtít nebudeš :lol: auta se nevybíraj podle roku ale stavu, zvlášť u BMW .... dohodě se nebráním, jestli rozumíš autům a budeš se o ní starat :wink:

nehnevaj sa, ale pri dnesnych cenach benzinu a tvojej cene za ktoru to chces predat je to podla mna nerealne. budes si to musiet asi nechat a cakat na veteranske znacky. od isteho momentu zacne cena auta opat stupat :)

to ze si do toho nasypal vela penazi je pekne, ale ziadny kupujuci to dnes neoceni financne. iba ak obdivom a podvihnutim cela.

vidis ze aj matik predava 330i v mpackete za 169tis a nedari sa...
jafaktnevim

#14 Příspěvek od jafaktnevim »

jozi_bmw píše:
Veselac píše:tak přijeď, věřím že už jinou chtít nebudeš :lol: auta se nevybíraj podle roku ale stavu, zvlášť u BMW .... dohodě se nebráním, jestli rozumíš autům a budeš se o ní starat :wink:

nehnevaj sa, ale pri dnesnych cenach benzinu a tvojej cene za ktoru to chces predat je to podla mna nerealne. budes si to musiet asi nechat a cakat na veteranske znacky. od isteho momentu zacne cena auta opat stupat :)

to ze si do toho nasypal vela penazi je pekne, ale ziadny kupujuci to dnes neoceni financne. iba ak obdivom a podvihnutim cela.

vidis ze aj matik predava 330i v mpackete za 169tis a nedari sa...

a vis v jakym stavu je to za 169 ? vis v jakym stavu je todle auto ? vis kulovy tak nesud ;) vono je desne jednoduchy votevrit sauto a podivat se ze auta xxx se tam prodavaj za xxx penez a pak delat chytryho. jina vec je kdyz uz neco dovopravdy shanis a chces neco aspon trocha slusnyho. to znam. vytipuju 10 aut myslim ze neco urcite vyberu tak to du vobjizdet a zjistim ze 9 z nich je na hovno a jediny je na hovno trocha min nez ty vostani. a co koupim ? nic.

ja nerikam ze to za 169 je shit a todle je TOP stav - ikdyz pokavad je tam motor po GO a poctive udelanej kvalitni celolak a vymenena vetsina spotebaku tak to k tomu top stavu ma asi tak nejbliz z toho co se zrovna prodava.
jozi_bmw

#15 Příspěvek od jozi_bmw »

jafaktnevim píše:a vis v jakym stavu je to za 169 ? vis v jakym stavu je todle auto ? vis kulovy tak nesud ;) vono je desne jednoduchy votevrit sauto a podivat se ze auta xxx se tam prodavaj za xxx penez a pak delat chytryho. jina vec je kdyz uz neco dovopravdy shanis a chces neco aspon trocha slusnyho. to znam. vytipuju 10 aut myslim ze neco urcite vyberu tak to du vobjizdet a zjistim ze 9 z nich je na hovno a jediny je na hovno trocha min nez ty vostani. a co koupim ? nic.

ja nerikam ze to za 169 je shit a todle je TOP stav - ikdyz pokavad je tam motor po GO a poctive udelanej kvalitni celolak a vymenena vetsina spotebaku tak to k tomu top stavu ma asi tak nejbliz z toho co se zrovna prodava.

sauto mi nic nehovori. na takych serveroch nielenze auta nevyberam, ale ani nepozeram :blink:
posledne som bol pozriet cukrik v ledniciach a myslim ze som ho preveril dost takze :respect: a peace.

http://www.bmwklub.sk/predaj-auta-bmw/e ... 59092.html

dnes sa benziny tazko predavaju aj ked mnohym ako mne ide srdce na benzin. ved niesom traktor!
Veselac

#16 Příspěvek od Veselac »

jozi_bmw píše:
jafaktnevim píše:a vis v jakym stavu je to za 169 ? vis v jakym stavu je todle auto ? vis kulovy tak nesud ;) vono je desne jednoduchy votevrit sauto a podivat se ze auta xxx se tam prodavaj za xxx penez a pak delat chytryho. jina vec je kdyz uz neco dovopravdy shanis a chces neco aspon trocha slusnyho. to znam. vytipuju 10 aut myslim ze neco urcite vyberu tak to du vobjizdet a zjistim ze 9 z nich je na hovno a jediny je na hovno trocha min nez ty vostani. a co koupim ? nic.

sauto mi nic nehovori. na takych serveroch nielenze auta nevyberam, ale ani nepozeram :blink:
posledne som bol pozriet cukrik v ledniciach a myslim ze som ho preveril dost takze :respect: a peace.

dnes sa benziny tazko predavaju aj ked mnohym ako mne ide srdce na benzin. ved niesom traktor!

přece nechceš srovnávat 320d v poloviční výbavě s 330i v M-paketu a náloži :lol:
Veselac

#17 Příspěvek od Veselac »

dobrá tak jdeme s cenou trochu dolu 219.000Kč bez zimních kol a s 229.000Kč :wink:
Veselac

#18 Příspěvek od Veselac »

:D
paca

#19 Příspěvek od paca »

jozi_bmw píše:posledne som bol pozriet cukrik v ledniciach a myslim ze som ho preveril dost takze :respect: a peace.

to jsou mi názory :roll: srovnávat třílitr v benzínu s dízlem :roll: a slíbit že auto koupíš a pak cuknout? taky solidní :D
Veselac

#20 Příspěvek od Veselac »

paca píše:
jozi_bmw píše:posledne som bol pozriet cukrik v ledniciach a myslim ze som ho preveril dost takze :respect: a peace.

to jsou mi názory :roll: srovnávat třílitr v benzínu s dízlem :roll: a slíbit že auto koupíš a pak cuknout? taky solidní :D

amen :lol:
Odpovědět