BMW E36 323i Coupe Rok vyroby 1997 najazdene cca 180 000km Vybava silno individual Dovezene z DE kontrola originality Vykon 181PS odmerane v Profituningu Cena : 4999eur (cca 125 000kc?) V aute od zaciatku roka investovanich 3000Euro (90 000sk)
Auto ma komplet individual BMW M3 celokozeny velmi zachovaly interier , M kozeny volant , vyhrievane sedadla , elektricky nastavitelne sedadla , el.spetne zrkadla , vyhrievane zrkadla , vyhrievane zadne okno , el.okna , LED Angle Eyes, LED oslvetlenie exterieru vozidla , LED osvetlenie kluciek dveri pri odomknuti vozidla , xenonove reflektory , xenonove ziarovky aj v hmlovkach a dialkovich , Hliníkové disky , Imobilizér, Palubný počítač , Tónované sklá , Dažďový senzor , Automatická dvojzónová klíma , Alpine Rádio/CD+MP3+USB,porobena hudba ,nove kvalitne reproduktory hraje to velmi dobre! vsetko v original dizajne! externy 1000w zosilnovac , Lakťová opierka, Vonkajší teplomer , Central , ASR + ABS
Na vecsine auta uplne novucicky LAK velmi kvalitne spravene! Na aute nove ulozenia tlmicov ,nove dorazy , nove struny TA Technic , nove tlmice BILSTEIN , meneny olej a vsetky filtre tak 3000km dozadu , nova vodna pumpa , novy znak BMW na kapote , nove M3 velurove koberceky , nove ladvinky , nove vzpery kufra , uplne nove hmlovky , blinkre a svetla , vsetky ziarovky vsade nove , vyvarene lemy a zatmelene , drazkove predne kotuce , BASTUCK komplet vyfuk velmi brutal zvuk , uplne novy KN sportovy filter - siska ,rozsirene predne blatniky atd atd..
Auto vo velmi unikatnom stave!jazdene len rekreacne mam druhe auto na jazdenie , treba vidiet a povozit sa je na nom strasne vela roboty porobenej a vela obetovaneho mojho volneho casu , Motor ide fantasticky , TOP kusok.odrobene strasne vela hodin na aute aby bolo vsetko precizne a kvalitne!kupovane vyhradne len nove veci ziadne pouzite a je ich tam kopec ,vela veci je tam robenich co sem ani nebudem pisat lebo je toho fakt vela, Vela ludi sa za nim otaca dokonca som si vsimol ze viac ako za novsimi BMW [b]TREBA HO VIDIET