Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 530dA sedan, 2003 - SMAZAT PROSÍM !!
Dosty87 píše:rooc píše:z tohoto bazaru, kde stojí toto bmw jsem už auto měl, moje bylo stočeno(ne o nějakou řachu) a mělo pár skrytých vad...kilo to zpravilo a jezdilo pak jak vítr
Mé BMW tam sice "stálo", ale možná tak pár dní, kdy ho známý dovezl z It. a dal ho tam na komisní prodej, ale BMW z tama pro mně stáhl. Co se týče km, tak vůz má servisní knížku - plněnou. Zaručoval mi, že s km nic nedělal, takže jestli je něco stočeno, tak to udělali již v It. (já sice žiju v domění, že má o 100tkm navíc), ale to mi je opravdu jedno, je pěkný, zachovalý, nic nemlátí, nebouchá, převodovka a vstřiky jsou v pořádku, co bylo potřeba, jsem vyměnil. Co se týče vad, tak se začíná sypat displej PC, ten bude potřeba časem opravit a praskla mi nádržka na vodu odstřikovačů - asik (když naliju 5l, vždy mi něco vyteče spod auta). Tot asik vše. Nepotřebovat praktičtější auto, tak si jej nechám, protože je mé vysněné, ale bohužel zjistili jsem, že kombík, je kombík. Tot vše.
možná praskl jenom přívod k nádržce ostřikovačů, jsou na to náchylný, stalo se mi to taky. oprava cca 300

jenda5 píše:Dosty87 píše:rooc píše:z tohoto bazaru, kde stojí toto bmw jsem už auto měl, moje bylo stočeno(ne o nějakou řachu) a mělo pár skrytých vad...kilo to zpravilo a jezdilo pak jak vítr
Mé BMW tam sice "stálo", ale možná tak pár dní, kdy ho známý dovezl z It. a dal ho tam na komisní prodej, ale BMW z tama pro mně stáhl. Co se týče km, tak vůz má servisní knížku - plněnou. Zaručoval mi, že s km nic nedělal, takže jestli je něco stočeno, tak to udělali již v It. (já sice žiju v domění, že má o 100tkm navíc), ale to mi je opravdu jedno, je pěkný, zachovalý, nic nemlátí, nebouchá, převodovka a vstřiky jsou v pořádku, co bylo potřeba, jsem vyměnil. Co se týče vad, tak se začíná sypat displej PC, ten bude potřeba časem opravit a praskla mi nádržka na vodu odstřikovačů - asik (když naliju 5l, vždy mi něco vyteče spod auta). Tot asik vše. Nepotřebovat praktičtější auto, tak si jej nechám, protože je mé vysněné, ale bohužel zjistili jsem, že kombík, je kombík. Tot vše.
možná praskl jenom přívod k nádržce ostřikovačů, jsou na to náchylný, stalo se mi to taky. oprava cca 300
Čoveče nevím, jestli to tedy tím bylo, ale už nic neteče, trošku jsem přitlačil do trubice a ok (možná byla jen vyskočená) - nevím

sid_hr píše:proč prodáváš ?
bylo to dobré auto jak jsme to přivezli.... chvilku jsem s ním jezdil na převozkách.
kilometry jsou poctivé
když už nic tak to ber jako UP ...
čau Marek
Čauec

kubassszx píše:Dosty87 píše:... Za každou cenu Bavorka zase prodat nechci.
sorry, ale spíše to vypadá naopak ...
140.000 CZK je minimalni hranice, kterou jsem (bohuzel) ochotny nabidnout s ohledem na "ceske" pomery ...
Kdybych chtel auto prodat za "kazdou cenu", to klide muzu do inzeratu dat 100tis

jak je na tom ten automat viz tvuj topic zde :
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
docela se obavam ze mu hrozi repas, ale pises ze radi perfektne a nikde nic nehuci a necuka tak jak to je ? odkud jsi ?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
docela se obavam ze mu hrozi repas, ale pises ze radi perfektne a nikde nic nehuci a necuka tak jak to je ? odkud jsi ?
sid_hr píše:Na co kombika? ? Co tam chces vozit ? Snad ne pytle s cementem Hh ... kup formana nekde za desitku a bavko nech doma
Tezko koupis v takovem stavu (co bylo s tou prevodovkou?)
Když se neprodá, tak to tak udělám....S převodovkou nic, byl jsem na kontrole, vyměnil olej, filtr a říkali, že vše v pořádku, že to vypadá, že prošla nějakou "údržbou" ... takže jsem si oddychl

PS: cementy vozit zatím nebudu, ale pozemek si žádá nějaké úpravy